Съндърланд и Уигън няма да излъчат победител помежду си


.

Съндърланд и Уигън няма да излъчат победител помежду си

Съндърланд - Уигън
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Час: 17:00
Съдия: Стюърт Атуел

В събота от 17:00 в друга среща от 25-ят кръг на Висшата лига на Англия отбора на Съндръланд се изправя срещу този на Уигън. Това се оказва важен мач за двата отбора, защото разлика между тях и последните 3 отбора 1-3 точки.

Домакините от Съндърланд заемат 13-та позиция във временното класиране с актив то 24 точки. До момента през кампанията те регистрираха в сметката си 6 победи, 6 равенства и 11 загуби. Играчите на Стив Брус не успяха да се класират за по-напред в турнира "ФА Къп" след като загубиха визитата си на Портсмут с 2:1. В миналият 24-ти кръг те записаха нулево домакинско равенство срещу отбора на Стоук Сити.

Новопривлеченият в тима на "черните котки" Алън Хътън може да направи своя дебют в тази среща. Шотландецът може да заеме мястото на Фил Бардсли и Джон Менса, играчът който игра на неговото място срещу Стоук в понеделник, който страдат от контузии.

В състава може и да има място и за новопристигналият Бенджани, докато Майкъл Търнър и Лий Катърмоул няма да могат да направят своите завръщания в отбора.

Мачът може да се окаже твърде ранен за Кийрън Ричардсън, докато Антон Фердинанд остава извън игра заради проблем в глезена и Найрън Носуорти, Дейвисд Хейли и Мърфи, на които беше позволено да напуснат клуба под наем.

Отбора на Уигън пък заема 14-та позиция с 22 точки. През сезона те записаха 6 победи, 4 равенства и 12 загуби. Момчетата на Роберто Мартинез не успяха да се класират за осминафиналите в турнира "ФА Къп" след като загубиха като домакини с 2:0 от отбора на Нотс Каунти.

Новопривлеченият в тима на гостите Виктор Мойс се очаква да бъде включен в състава. Нападателят приключи своят трансфер от Крисъл Палас, а Марсело Морено, който се присъедини под наем от Шахтьор Донецк до края на сезона, все още повиквателна от националният отбор и е малко вероятно да бъде включен в състава.

Капитанът Марио Мелкиот не е тренирал цяла седмица, защото изпитва болки в областта на врата и ще премине през късен фитнес тест за да се установи неговото състояние. Вратарят Крис Киркланд все още се възстановява от счупена ключица, така че Владимир Стойкович ще продължи да го замества.

Залагам на равенството в тази среща. Все пак "черните котки" спечелиха само един от последните си 14 срещи в Премиершип, намирайки се само на 3 точки от зоната на изпадане, докато Уигън ще иска да се отърси от загубата си от Нотск Каунти в турнира "ФА Къп"

Прогноза: Съндърланд - Уигън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

02 януари Съндърланд - Бароу 3:0 (ФА Къп)
16 януари Челси - Съндърланд 7:2 (Висша лига)
23 януари Портсмут - Съндърланд 2:1 (ФА Къп)
27 януари Евъртън - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
01 февруари Съндърланд - Стуок Сити 0:0 (Висша лига)

Уигън:

16 януари Уулвърхемптън - Уигън 0:2 (Висша лига)
23 януари Нотс Каунти - Уигън 2:2 (ФА Къп)
27 януари Блекбърн - Уигън 2:1 (Висша лига)
30 януари Уигън - Евъртън 0:1 (Висша лига)
02 февруари Уигън - Нотс Каунти 0:2 (ФА Къп)


Досегашни срещи:
Съндърланд - Уигън

12 мача
6 победи за Уигън
4 равенства
2 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 14:7 за Уигън


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.00
Равен - 3.40
Уигън - 3.80

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
75