Бърнли - Уест Хем битката за трите точки ще бъде ожесточена


.

Бърнли - Уест Хем битката за трите точки ще бъде ожесточена

Бърнли - Уест Хем
Стадион: "Търф Муур", Бърнли
Час: 17:00
Съдия: Стив Бенет


В събота от 17:00 на стадион "Търф Мур" предпоследният в класирането Бърнли посреща тима на Уест Хем в среща от 25-ят кръг на Висшата лига на Англия. Тази среща се оказва от огромно значение и за двата отбора ако искат да продължат участието си в елита на Англия и през следващият сезон.

Бърнли заема 19-та позиция в класирането с актив от 20 точки. През сезона те записаха 5 победи, 5 равенства и 13 загуби. Тима е в много лоша форма и това се вижда по техните резултати. Те не успяха да се класират за осминафиналите в турнира "ФА Къп" след като загубиха минимално при гостуването си на тима на Рединг. В миналият 24-ти кръг тима подписа нова загуба само, че този път от отбора на Челси с резултат 1:2.

Новоподписалият с клуба Дани Фокс се очаква да се разбере дали ще вземе участие утре след като станат готови резултатите от направените му днес фитнес тестове. Той пристигна на "Търф Мур" с контузия получена при двубой с бившия му клуб Селтик, но защитникът тренира упорито с новите си съотборници тази седмица и може да е готов да вземе участие срещу "чуковете".

Неговият съотборник Джак Корк също се надява да направи своя дебют за винено червените след като се присъедини в клуба под наем от отбора на Челси.

Дейвид Нюджънт е на разположение отново след загубата от Челси с 1:2, докато преговорите за удължаването на неговия договор не приключат.

Кевин МкДоналд и Кристиан Калвенес трябва да са готови въпреки, че получиха контузии в мача срещу Челси, докато Крис МкКан се завърна към тренировки с клуба. Стефан Джордан също се опитва да бъде в кондиция за мача след като получи контузия. Стивън Коулдуел и Греъм Алекзандър все още са аут.

Отбора на гостите пък заема 15-та позиция с 21 точки. До момента през сезона те регистрираха 4 победи, 9 равенства и 10 загуби и също са със сериозни шансове за отпадане в края на кампанията.

Те не успяха да се класират за осминафиналите на турнира "ФА Къп" след като загубиха от тима на Арсенал с 1:2. В последният изигран мач от Премиершип Уест Хем записа равенство 1:1 срещу отбора на Блекбърн.

Мениджъра на "чуковете" Джанфранко Дзола ще има големи трудности при избирането на подходящите играчи за тази среща. "Чуковете" успяха да подпишат нападателят Бени МкКарти, Мидо и Илан.

Мидо и МкКарти се очаква да вземат участие в двубоя, но Дани Габидон, Гилермо Франко и Кийрън Дуер все още страдат от контузии.

Очакава тима на Уест Хем да победи минамално в тази среща, защото имат спешна нужда да от точки за да останат в елита.

Прогноза: Бърнли - Уест 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Бърнли:

02 януари МК Донс - Бърнли 1:2 (ФА Къп)
16 януари Манчестър Юнайтед - Бърнли 3:0 (Висша лига)
23 януари Рединг - Бърнли 1:0 (ФА Къп)
26 януари Болтън - Бърнли 1:0 (Висша лига)
30 януари Бърнли - Челси 1:2 (Висша лига)

Уест Хем:

28 декември Тотнъм - Уест Хем 2:0 (Висша лига)
03 януари Уест Хем - Арсенал 1:2 (ФА Къп)
17 януари Астън Вила - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
26 януари Портсмут - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
30 януари Уест Хем - Блекбърн 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Бърнли - Уест Хем

51 мача
21 победи за Уест Хем
14 равенства
16 победи за Бърнли
Голова Разлика: 94:88 за Уест Хем

През този сезон
28 ноември Уест Хем - Бърнли 5:3 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Бърнли - 2.60
Равен - 3.25
Уест Хем - 2.80


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
38