Болтън ще постигне изстрадана победа срещу Фулъм


.

Болтън ще постигне изстрадана победа срещу Фулъм

Болтън - Фулъм
Стадион: "Рийбок", Болтън
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


В събота от 17:00 в мач от 25-ят кръг на Висшата лига на Англия отбора на Болтън приема този на Фулъм. Този мач се оказва от огромно значение за домакините ако искат да не се намират на някое от последните 3 места в края на кампанията.

В момента отбора на Оуен Койл заема 16-та позиция във временното класиране с 21 точки, толкова колкото има и отбора на Хъл Сити, който заема 18-та позиция. Това означава, че Болтън са опасно близо до отпадане този сезон и вероятно те ще трябва да дадът всичко от себе си в тази среща.
Отбора успя да се класира за осминафиналите на турнира "ФА Къп" след като победи с резултат 2:0 като домакин тима на Шефилд Юнайтед. Миналата събота отбора загуби при гостуването си на "Анфийлд" с 2:0.

В тази среща мениджъра на тима Оуен Койл може да повика нападателя Джоан Елмандер да взема участие. Той може да започне като титуляр тази среща след като Иван Класнич остава извън игра след контузия в областта на глезена.
Койл иглежда, че ще включи и в състава взетите под наем млади халфове Владимир Уейс и Джак Уилшир, докато Стюарт Олден остава аут заради контузия.

За разлика от тях отбора на Фулъм заема 10-та позиция в класирането с актив от 30 точки. До момента през сезона те записаха 8 победи, 6 равенства и 10 загуби и изглежда, че този сезон няма да може да се бори за участие в европейските клубни турнири.

Момчетата на Рой Ходжсън успя да се класира за осминафиналите на турнира "ФА Къп" след като надделя като гост срещу отбора на Акрингън с резултат 1:3.
В последният изигран мач на отбора в Премиершип те успяха да победят тима на Портсмут с минималното 1:0.

Мениджъра на гостите Рой Ходжсън няма да може да разчита все още на някои от ключовите си играчи.
Саймън Дейвис може да се завърне след като пропусна победа в сряда срещу тима на Портсмут, но дълго отсъстващите в състава Анди Джонсън, Поул Кончески, Клинт Демпси и Джон Пейтсил са аут.

Ходжсън се надява Золтан Гера да се възстанови от контузията си, докато Ерик Невланд е напълно готов за двубоя след като се възстанови от контузия и може да замести Стефано Окака.

Очаквам домакините да победят изтрадано в тази среща, защото тези точки са от огромно значение ако не искат отбора да отпадне от елита на Англия.

Прогноза: Болтън - Фулъм 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

17 януари Болтън - Арсенал 0:2 (Висша лига)
20 януари Арсенал - Болтън 4:2 (Висша лига)
23 януари Болтън - Шефилд Юнайтед 2:0 (ФА Къп)
26 януари Болтън - Бърнли 1:0 (Висша лига)
30 януари Ливърпул - Болтън 2:0 (Висша лига)

Фулъм:

17 януари Блекбърн - Фулъм 2:0 (Висша лига)
23 януари Акрингтън - Фулъм 1:3 (ФА Къп)
26 януари Тотнъм - Фулъм 2:0 (Висша лига)
30 януари Фулъм - Астън Вила 0:2 (Висша лига)
03 февруари Фулъм - Портсмут 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Болтън - Фулъм

39 мача
16 мача победи за Фулъм
10 равенства
13 мача за Болтън
Голова Разлика: 59:45 за Фулъм

През този сезон:
28 ноември Фулъм - Болтън 1:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.25
Равен - 3.30
Фулъм - 3.25


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33