Карамелите ще спечелят визитата си на Уигън


.

Карамелите ще спечелят визитата си на Уигън

Днес от 17:00 в мач от 24-ят кръг на Премиершип тима на Уигън посреща този на Евертън.
Домакините от Уигън заемат 14-та позиция в във временното класиране с актив от 22 точки. През сезона момчетатан на Роберто Мартинез регистрираха шест победи, четири равенства и единайсет загуби.

В последният мач на домакините в първенствово, те загубиха като гости от тима на Блекбърн 2:1. Но надеждата в отбора за спечелване на трофей този сезон все още е жива. Те имат шанс да се класират за осминафиналите на "Купата на футболната асоциация" ако успят да победят при преиграването на срещата им среща Нотс Каунти. Първият двубой между тях завърши при резултат 2:2.

"Карамелите" пък се намират по-напред в класирането за разлика от днешния им съперник. Те заемат 9-та позиция с 29 точки. В актива си имат 7 победи, 6 равенства и 7 загуби. Тима изгуби шансовете си за спечелва на "ФА Къп" след като загуби от отбора на Бирмингам на собствен терен. Хубаво, е че тима успя да спечели последният си изигран мач в първенството срещу "черните котки" с 2:0.

Отсъстващ за отбора на Уигън в този двубой можеда е капитана Марио Мелхиот. Той имаше проблеми във врата при загубата от отбора на Блекбърн и ще трябва да се уточни неговото състояние.

крис Киркланд все още се възстоновява от счупена ключица, което дава право на сърбинът Владимир Стойкович да вземе участие в срещата.

Вратарят Ричард Кингстън все още е в Южна Африка с тима на Гана.

В отбора на гостите отсъстващ може да е халфът Микел Артета. Испанецът възстнови тренировки с отбора след като отсъстваше повече от година заради контузия в коляното.

Тони Хибърт и Джак Родуел все още лекуват контузии, докато Якубу и Йобо няма да се върнат в състава до края на следващата седмица заради ангажименти свързани с "Купата на Африка".

смятам, че "карамелите" ще успят да си тръгват от този двубой с трите точки. Все пак отбора на домакините спечели само един от последните си шест мача докато Евертън спечели три и записа едно равенство в последните си четири срещи в първенството.

Прогноза: Уигън - Евертън 1:2

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
106