Арсенал ще прибере трите точки срещу Болтън


.

Арсенал ще прибере трите точки срещу Болтън

Арсенал - Болтън
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Час: 21:45
Съдия: Алън Уайли


Във сряда от 21:45 в отложен мач от английската Висша лига отбора на Арсенал приема този на Болтън.Момчетата водени от Арсен Венгер заемат  третата позиция във временното класиране с актив от 45 точки, с 3 по-малко от водача Челси. Тима на Арсен до момента регистрира  14 победи, 3 равенства и 4 загуби. В последният им мач в Премиершип записа победа като гост над тима на Болтън с резултат 2:0. Головете за гостите вкараха завърналият се от контузия Фабрегас и Фран Мерида. Това бе дебютен мач за новия наставник на ‘’тротърс’’ Оуен Койл.

В този мач в игра за домакините се завръщат от контузии английският национал Тео Уолкът и бразилският халф Денилсон. Въпреки това,  Фран Мерида, който обеляза в последният мач пропуска срещата заради проблем в областта на глезена докато Аарън Рамзи и Самир Насри са също извън строя. Защитника Сол Кембъл пък ще се нуждае от още една седмица подготовка докато изиграе първия си мач след като официално се присъедини към клуба.

Алек Сонг и Емануел Ебойе нямат да бъдат на разпложение, защото ще вземат участие в „Купата на Африка” докато Николас Бендтнер, Кийрън Гибс, Робин ван Перси и Джоуроу страдат все още от контузии.

Тимът на новоназначеният Оуен Койл пък заема предпоследната позиция с актив от 18 точки. До момента те записаха 4 победи, 6 равенства и 9 загуби. В последният  си изгран мач от Висшата лига те записаха загуби като домакини както вече споменахме с 2:0.

В тима на гостите няма страдащи от контузии играчи освен Дан Шитту, който взима участие с националият отбор на Нигерия в „Купата на Африка”. Това дава възможност Койл да избере най-добрият състав за тази среща, която ще се окаже много важна за цялостно представяне на тима в края на сезона и дали тима ще премине в Чемпиъншип.

Дългосрочните контузии на Джоуй О’Брайън и Шон Дейвис, които страдат от контузии в областта на колената са единствените двама играчи, който няма да се на разположение за срещата на стадион „Емирейтс” в Лондон.

Тима на Арсенал в последно време се представя чудесно като в последните си пет мача те записаха  4 победи и едно равенство докато тима воден от Оуен Койл загуби само един от последните си пет, записвайки три равни резултата.

Смятам, че артилеристите ще постигнат успех като домакини с резултат от 2:0, защото те са по-класният отбор и не вярвам тима на Болтън да предложи нещо, което да може да ги изненада.

Прогноза: Арсенал – Болтън 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:

27 декември Арсенал - Астън Вила 3:0 (Висша лига)
30 декември Портсмут - Арсенал 1:4 (Висша лига)
03 януари Уест Хем - Арсенал 1:2 (ФА Къп)
09 януари Арсенал - Евъртън 2:2 (Висша лига)
17 януари Болтън - Арсенал 0:2 (Висша лига)

Болтън:

15 декември Болтън - Уест Хем 3:1 (Висша лига)
26 декември Бърнли - Болтън 1:1 (Висша лига)
29 декември Болтън - Хъл Сити 2:2 (Висша лига)
02 януари Болтън - Линкълн 4:0 (ФА Къп)
17 януари Болтън - Арсенал 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Арсенал - Болтън

113 мача
49 победи за Арсенал
32 равенства
32 победи за Болтън
Голова Разлика: 199:152 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Арсенал - 1.22
Равен - 5.50
Болтън - 17.00


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138