Челси ще надиграе градския съперник Куинс Парк


FUTBOL-TV

Челси ще надиграе градския съперник Куинс Парк

КПР - Челси
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 12.04.2015г.
Час: 15:30
Съдия: Андре Маринър


В неделя от 15:30 ще се изиграе поредното лондонско дерби през този сезон в английската Висша лига, като Куинс Парк Рейнджърс приема Челси на "Лофтъс Роуд". Временната лидерска позиция в подреждането продължава да бъде заемана от състава на Жозе Моуриньо, който и притежава 7 точки аванс пред втория Арсенал. Този на Крис Рамзи пък е първия тим намиращ се в зоната на изпадащите, успявайки да спечели едва 26 точки от 32 изиграни мача, като само 2 пункта биха били нужни на тима, за да излезе от опасната зона, в която се намира.

В началото на месец април Куинс Парк Рейнджърс успя да сложи край на серията си от пет поредни загуби във Висшата лига. Това се случи, след като "обръчите" постигнаха категоричен успех с 4:1 при гостуването на Уест Бромич Албиън. През средата на изминаващата седмицата съставът на Крис Рамзи спечели само точка срещу Астън Вила, завършвайки наравно 3:3 на стадион "Вила Парк".

Само преди няколко дни Челси постигна трудна победа с 2:1 у дома срещу Стоук Сити, като това беше втория пореден успех на "сините" в последната седмицата, след като миналия уикенд те победиха Хъл Сити с 3:2 като гост. Съставът на Жозе Моуриньо сгреши и на два пъти в последните си пет мача от Висшата лига, записвайки равенства срещу Бърнли и Саутхемптън.

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Крис Рамзи е много вероятно да заложи на същите футболисти, които успяха да се наложат над Уест Бромич. Контузени за тима остават - Форлен, Фер, Фърлонг, Варгас, Фърдинанд и Сук-Йонг. Ричард Дън и Адел Тарабт не се намират в оптимална физическа кондиция, поради което ще бъдат подложени на късни медицински тестове.

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас стана ясно, че ще може да вземе участие срещу Куинс Парк, въпреки че през средата на тази седмица счупи своя нос, но му беше позволено да използва предпазна маска. Джон Оби Микел и Диего Коща продължват престоя си в клубния лазарет.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Челси 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

07 март КПР - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
14 март Кристъл Палас - КПР 3:1 (Висша лига)
22 март КПР - Евертън 1:2 (Висша лига)
04 април Уест Бромич - КПР 1:4 (Висша лига)
07 април Астън Вила - КПР 3:3 (Висша лига)

Челси:

04 март Уест Хем - Челси 0:1 (Висша лига)
11 март Челси - ПСЖ 2:2 сл. прод. (Шампионска лига)
15 март Челси - Саутхемптън 1:1 (Висша лига)
22 март Хъл Сити - Челси 2:3 (Висша лига)
04 април Челси - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

КПР - Челси

54 срещи
15 победи за КПР
18 равенства
21 победи за Челси
Голова Разлика: 70:64 за Челси

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190