Юнайтед отново ще се долепи до Челси


.

Юнайтед отново ще се долепи до Челси

Манчестър Юнайтед – Уигън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Час: 22:00
Съдия: Лее Мейсън

Манчестър Юнайтед посреща Уигън в последния двубой от програмата на Висшата лига за календарната 2009. Традиционно това не е труден противник за “червените дяволи”, но формата която те показват напоследък кара дори най-верните им фенове да се притесняват преди всеки мач.

Шампионите са в преследване на 4-та поредна титла, която би ги изкачила на първата позиция в историята на елитната английска дивизия. Класирането  в момента поставя момчетата на Сър Алекс на второ място на 5 точки и мач по-малко от Челси. В предвид, че “червените дяволи” имат цели 5 загуби от началото на сезона те трябва да са доволни, че шансовете им за титлата вече не са в сферата на фантастиката. В последния си мач Юнайтед също видя зор, надигравайки с 3:1 Хъл Сити.

Уигън  има 19 точки и заема 15-ата позиция в таблицата като е изиграл и мач по-малко от повечето си съперници. Все пак зоната на изпадащите в момента е само на две точки по-надолу и очевидно “латикс” ще са в битка за оцеляване може би до края на кампанията.  В последната си среща Уигън завърши наравно 1:1 с Блекбърн. Последната победа на отбора датира от 28 ноември – 1:0 над Съндърланд.

Като изключим обичайните отсъстващи в Манчестър Юнайтед няма нови контузени. Вероятно на терена ще се завърне Пол Скоулс, който не игра в неделя срещу Хъл. В Уигън  единственият липсващ е Мохамед Диаме.

Уигън не се намира в особено добра форма в последно време. Точка или три на “Олд Трафорд” би дошла като страхотен бонус за тима в битката му за оцеляване, но домакина има далеч по-големи амбиции и е крайно време да постави началото на по-сериозна серия от победи, ако иска да изпълни целите си. Засега най-голямата победа на Юнайтед през сезона бе именно над Уигън с 5:0. 

Последни 5 мача:

Манчестър Юнайтед:

08 декември Волфсбург - Манчестър Юнайтед 1:3 (Шампионска лига)
12 декември Манчестър Юнайтед - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
15 декември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
19 декември Фулъм - Манчестър Юнайтед 3:0 (Висша лига)
27 декември Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)

Уигън:

28 ноември Уигън - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
05 декември Уигън - Бирмингам 2:3 (Висша лига)
12 декември Стоук Сити - Уигън 2:2 (Висша лига)
16 декември Ливърпул - Уигън 2:1 (Висша лига)
26 декември Уигън - Блекбърн 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уигън

10 мача
10 победи за Манчестър Юнайтед
0 равенства
0 победи за Уигън
Голова Разлика: 30:4 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:

Манчестър Юнайтед - 1.20
Равен - 6.50
Уигън - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157