Астън Вила и Ливърпул ще поделят точките в Бирмингам


.

Астън Вила и Ливърпул ще поделят точките в Бирмингам

Астън ВилаЛивърпул
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Час: 21:45
Съдия:  Питър Уолтън


Във вторник от 21:45 отбрът на Астън Вила посреща гостуващия Ливърпул в мач от 20-я кръг на Висшата английска лига. След като тимът на Рафа Бенитес победи Уувърхемптън с 2:0 на 26 декември, 3 дена по-късно пред гостите се открива възможността да продължават победната си серия.

В този мач Мартин О'Нийл няма да може да разчита на крилото Ашли Йънг. Той започна във всичките 19 мача на тима в първенството досега, но той ще трябва да изтърпи своето наказание от една среща след като получи 5-я си жълт картон в срещата срещу Арсенал на "Емирейтс". Тогава бирмингамци загубиха с резултата 3:0.

Менджъра на домакините намекна, че ще направи промени, защото тима на Ливърпул получи допълнителни 24 часа за възтоновяване след победата им на вълците.

Джон Карю, Найджъл Рио-Кокър, Хабиб Бей, Джеймс Колинс, Стив Сидуел и Фабиан Делф ще се играчи, на които ще разчита Мартин О'Нийл в тази среща.

В този мач мениджъра на гостите Рафа Бенитес има тежката задача да реши дали отново да разчита на Алберто Акуилани в средната линия. В последния мач той реши да даде шанс на италианеца като титуляр. Бившият играч на Рома не предаде доверието на Бенитес като свърши много работа на терена и беше ключовия фактор за победата.

Дирк Кайт може да се завърне в стартовите 11 на отбора. Датчанина беше оставен на резервната скамейка срещу вълците, присъствайки в повечето мачове на тима този сезон от всичките си колеги.
Втори по този показател е Йоси Бенаюн, който е изиграл 26 срещи за тима от началото на сезона.

Но за труден двубой на "Вила Парк", където Ливърпул се мъчат да се доберат до мястото, което им дава право на игра в Шампионска лига, усилията и енергичността на Кайт ще се жизненоважни.

Отсъстващ за гостите е Хавиер Масчерано заради наказание заради грубо влизане в противников играч.

Въпреки трудностите, които преживяват Ливърпул очаквам, че те ще стигнат до равенството в тази среща, но с големи усилия.

Прогноза: Астън Вила - Ливърпул 2:2

                                       Сравнение между Астън Вила и Ливърпул

Астън Вила - последни 50 срещи

Победи: 20 40.0%

Загуби: 15 30.0% Равни: 15 30.0%
Средно вкарва голове на мач 1.32 Средно допуска голове на мач 1.18

Ливърпул - последни 50 срещи

Победи: 25 50.0% Загуби: 15 30.0% Равни: 10 30.0%
Средно вкарва голове на мач 1.90 Средно допуска голове на мач 1.18


Коефициенти от bet365:

Астън Вила - 2.80
Равенство - 3.25
Ливърпул - 2.60

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174