Хъл Сити едва ли ще измъкне точка от Стамфорд Бридж


FUTBOL-TV

Хъл Сити едва ли ще измъкне точка от Стамфорд Бридж

Челси - Хъл Сити
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 13.12.2014г.
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


В събота от 17:00 часа Челси се изправя срещу Хъл Сити на стадион "Стамфорд Бридж". Воденият от Жозе Моуриньо състав продължава да бъде лидер във временното подреждане във Висшата лига, но преднината му пред втория Манчестър Сити беше намалена на три точки. Хъл Сити от своя страна пък се намира в зоната на изпадащите, притежавайки 13 спечелени точки след 15-те изминали кръга до момента.

През миналия уикенд "лондончани" загубиха ценни точки от аванса си, след като претърпяха загуба с 2:1 от Нюкасъл. В двубоя на "Сейнт Джеймсис Парк" "свраките надиграха съперника си, въпреки че в самия край на срещата "сините" можеха да се доберат до точката. Колкото до представянето на Челси в груповата фаза на Шампионска лига, то там съставът на Жозе Моуриньо завърши на лидерската позиция в своята група. В надпреварата Челси записа 4 победи и 2 равенства, натрувапвайки актив от 14 точки, с 6 повече от завършилия на второто място в група G - Шалке 04.

Хъл Сити от своя страна е на път да се отдели от опасната зона, в която се намира, като само точка е нужна на "тигрите" за да сторят това. В последните два кръга от Висшата лига съставът на Стийв Брус записа две равенства - съответно 1:1 при гостуването на Евертън и 0:0 у дома срещу Уест Бромич.

Петър Чех се очаква да започне първия си мач като титуляр през този сезон, след като Тибо Куртоа е аут, поради проблеми с мускулите. Нейтън Аке също се намира в лазарета на клуба, а Сеск Фабрегас ще пропусне сблъсъка с Хъл Сити, поради наказание.

За Хъл Сити Гастон Рамирес се очаква да се завърне в игра, тъй като вече изтърпя наложеното му наказание. Въпреки добра новина, мениджъра Стийв Брус няма да може да разчита на контузените Мохамед Диаме и Робърт Снодграс. Никица Йелавич е много вероятно да започне на мястото на Абел Ернандес.

Прогноза: Челси - Хъл Сити 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

25 ноември Шалке 04 - Челси 0:5 (Шампионска лига)
29 ноември Съндърланд - Челси 0:0 (Висша лига)
03 декември Челси - Тотнъм 3:0 (Висша лига)
06 декември Нюкасъл - Челси 2:1 (Висша лига)
10 декември Челси - Спортинг Лисабон 3:1 (Шампионска лига)

Хъл Сити:

08 ноември Бърнли - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
23 ноември Хъл Сити - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
29 ноември Манчестър Юнайтед - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
03 декември Евертън - Хъл Сити 1:1 (Висша лига)
06 декември Хъл Сити - Уест Бромич 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Челси - Хъл Сити

42 срещи
28 победи за Челси
10 равенства
4 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 78:25 за Челси

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154