Ливърпул няма да се предаде срещу тима на Уигън


.

Ливърпул няма да се предаде срещу тима на Уигън

Днес от 22:00 часа българско време един срещу друг ще се изправят тимовете на Ливърпул и Уигън. Мачът е от 17-ия междинен кръг на Висшата лига.

Домакините от мърсисайд се намират на 8-та позиция във временното класиране с актив от 24 точки. До момента тима на Рафа Бенитес замиса 7 победи, 3 равенства и 6 загуби. Този сезон на Ливърпул ярко контрастира с предствянето на тима в сравнение с изминалия сезон, въпреки че някои все още смятат, че Ливърпул е готов на нещо фантастично за да се измакнат от тази позиция, която заемат.

Уигън пък се намират на комфортната за тях 14-та позиция, което все още ги държи извън зоната на изпадащите, което е добре за тях, защото повечето отбори отпаднали от Висшата лига и преминали в Чемипъншип са се намирали в дъното на таблицата още през декември.

Мениджъра на Ливърпул заяви тази седмица, че тима има за цел оставане в голямата четворка, но за да постигнат това отбора трябва да се стегне и да взима колкото се може повече точки от срещите, които тима ще изиграе до края на сезона. За това този мач за тях е от голямо значение.

Въпреки, че съставът на Ливърпул загуби последната си домакинска среща от състава на Арсенал с 2:1, надежда в отбора все още има. За това допринася звездата на отбора Фернандо Торес, който постепенно се възтоновява от контузията си. Той изигра в неделя пълни 90-минути и навлиза във форма. Новото попълнение на Ливърпул Алберто Акуилани също започва да се адаптира към стила на „мърсисайдци".

За тима на Уигън пък  вратарят Крис Къркланд има оплаквания, но най-вероятно ще играе в мача, а Хендри Томас се завръща в тима след като изтърпя наказание.

В тази срещата домакините ще се опитат да си тръгнат с колкото се може повето точки, но смятам, че Ливърпул няма да позволят това да се случи, защото има вече доста натрупат горчив опит от началото на първеснтвото.

Прогноза: Ливърпул - Уигън 2:0

Коефициенти от bet365:

Ливърпул - 1.30
Равенство - 5.25
Уигън - 11.00

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137