На Олд Трафорд Астън Вила няма големи шансове


.

На Олд Трафорд Астън Вила няма големи шансове

Манчестър Юнайтед посреща Астън Вила в един от най-интересните двубои на кръга във Висшата лига. Бирмингамци нямат победа над “червените дяволи” вече в 27 срещи като серията им датира от старта на сезон 1995/1996. Всичко можеше да свърши този април, когато 15 минути преди края те водеха с 2:1, но феноменални голове на Роналдо и Македа донесоха победата, а на практика и титлата в ръцете на шампиона.

Тази година Вила взе вече два големи скалпа – тези на Челси и Ливърпул. Кризата в отбраната на домакините, които вече са само на  2 точки зад лидера Челси дава шанс на тима на Мартин О’Нийл. Не бива да се забравя обаче, че тази “защита” допусна едва няколко грешки срещу Волфсбург в Шампионската лига, в мач който беше доста по-важен за немския тим.

За челното класиране на Юнайтед вече споменахме, а и пред този отбор целта винаги е ясна. За Вила обаче надеждата е класиране в Топ 4 и участие в Шампионската лига. Засега само една точка дели тима от Мидлендс от заветната позиция като трябва да споменем, че зад него са отбори с амбиции като Манчестър Сити и Ливърпул.

Три от контузените звезди на Юнайтед би трябвал ода се завърнат в състава. Това са Уейн Рууни, Димитър Бербатов и Неманя Видич. Гигс, който получи почивка срещу Волфсбург ще вземе своето място в халфовата линия. Аут остават Невил, Браун и Фърдинанд.

За Мартин О’Нийл нещата са далеч по-добри и като цяло този сезон той не може да се оплаче от много проблеми. В състава се завръща Джеймс Колинс.

Мачът предвещава да бъде доста интригуващ с оглед последния двубой между двата тима и проблемите на Сър Алекс в ариергарда. Въпреки това сега не е моментът Юнайтед да губи точки и то на своя земя и би трябвало “червените дяволи” да грабнат победата.

Последни 5 мача:

Манчестър Юнайтед:

25 ноември Манчестър Юнайтед - Бешикташ 0:1 (Шампионска лига)
28 ноември Портсмут - Манчестър Юнайтед 1:4 (Висша лига)
01 декември Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Карлинг Къп)
05 декември Уест Хем - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)
08 декември Волфсбург - Манчестър Юнайтед 1:3 (Шампионска лига)

Астън Вила:

07 ноември Астън Вила - Болтън 5:1 (Висша лига)
21 ноември Бърнли - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
28 ноември Астън Вила - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
01 декември Портсмут - Астън Вила 2:4 (Карлинг Къп)
05 декември Астън Вила - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:


Манчестър Юнайтед - Астън Вила
146 мача
74 победи за Манчестър Юнайтед
35 равни
37 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 267:188 за Манчестър Юнайтед

Коефициенти на bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.50
Равен - 4.20
Астън Вила - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156