Юнайтед ще срещне трудности на Ъптън парк


.

Юнайтед ще срещне трудности на Ъптън парк

Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хем в двубой от поредния кръг на Висшата лига, който е доста важен за двата тима.

Засега “чуковете” срещат доста проблеми в елита, тъй като са въвлечени в борбата за оцеляване, събирайки само 14 точки от 14 мача, което за момента им отрежда 17 позиция. Тимът на Джанфранко Дзола играе много успешно в нападение, вкарвайки 22 гола от началото на сезона, но защитата е под всякаква критика, тъй като е допусна 26. В последния кръг лондончани записаха победа с 5:3 над Бърнли като водеха с 5:0.

Естествено целите пред шампиона Манчестър Юнайтед са съвсем различни. “Червените дяволи” са в преследване на Челси на върха на Лигата, като 5 точки ги делят от “сините”. В последния си мач за първенство тимът на Сър Алекс разби с 4:1 Портсмут на “Фратън парк”, а през седмицата в двубой за Карлинг къп предимно с резерви носителят на трофея би и Тотнъм – 2:0.

Матю Ъпсън е под въпрос за Уест Хем. Карлтън Коул е аут до Нова година. Валон Бехрами, Луиш Боа Морте, Калън Дейвънпорт и Диън Аштън също са контузени.

Твърдо аут за Манчестър Юнайетд са Оуен Харгрийвс и Рио Фърдинанд. Под въпрос е вратарят Ван дер Сар, както и бранителите Джони Еванс и Джон О’Шей.

Уест Хем е тежък съперник, особено когато се нуждае от точки. Ако гостите от Манчестър допуснат подценяване могат да си изпатят много лошо. В момента обаче и те се нуждаят от победата и би трябвало да са концентрирани и да я вземат срещу тим, в чийто състав има доста отсъстващи.

Последни 5 мача:

Уест Хем

28 ноември: Уест Хем 5-3 Бърнли
21 ноември: Хъл Сити 3-3 Уест Хем
08 ноември: Уест Хем 1-2 Евертън
04 ноември: Уест Хем 2-1 Астън Вила
31 октомври: Съндърланд 2-2 Уест Хем

Манчестър Юнайтед

01 декември: Манчестър Юнайтед 2-0 Тотнъм (Купа на Лигата)
28 ноември: Портсмут 1-4 Манчестър Юнайтед
25 ноември: Манчестър Юнайтед 0-1 Бешикташ (Шампионска лига)
21 ноември: Манчестър Юнайтед 3-0 Евертън
08 ноември: Челси 1-0 Манчестър Юнайтед
 
Коефициенти на bet365:
Уест Хем – 8,00
Равен – 4,20
Манчестър Юнайтед – 1,44

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159