Ливърпул ще спечели гостуването си срещу Блекбърн


.

Ливърпул ще спечели гостуването си срещу Блекбърн

В събота от 17:00 часа Блекбърн посреща Ливърпул в мач от 15-ия кръг на английската Висша Лига.

Домакините имат актив от седемнадесет точки заемат тринадесетата позиция и с представянето си до момента не дават предпоставки за нещо повече от място в "златната среда" в края на сезона. Роувърс регистрираха реми в последния кръг с Сток Сити и така увеличиха бройката си на мачове без успех на два.
За последно отборът надделя над Болтън преди две седмици, но няколко дни след това допусна много тежко поражение от Фулъм с 0:3. На своя "Иууд Парк" "скитниците" не са допускали поражение вече седем срещи, като спечелиха пет от тези двубои, но предимно срещу слаби съперници.

От състава за съботното домакинство ще отсъстват Дейвид Дън и Мартин Олсон.

От своя страна Ливърпул за поредна година няма да може да спечели титлата на Албиона. На теория това не е непостижима задача за отбора, но моментното му пето място и тринадесетте точки изоставане от водача Челси едва ли ще позволят на "мърсисайдци" дори да се доближат до първото място. Дори мениджърът им Рафа Бенитес заяви, че основна цел пред тимът му е да е в топ 4 накрая на сезона.
Сериозната криза, в която бе попаднал отбора може би бе преодоляна в последния кръг след ценната победа над градския съперник Евертън с 2:0. Тозу успех бе предшестван от още една победа срещу Дебрецен в ШЛ. Връщането на Стивън Джерард в тези две срещи неминуемо повлия на духа на отбора и се вижда, че играта му се подобрява.

От състава в събота ще отсъстват Мартин Кели, Райън Бабел и безспорно звездата на отбора Фернандо Торес. Останалите обаче също притежават класа, така че макар и трудно гостите ше постигнат още един успех, който да ги извади напълно от кризата.

Прогноза: Блекбърн - Ливърпул 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн - ППЗРР
Ливърпул - РРРПП


Коефициенти от bet365:

Блекбърн - 5.25
Равенство - 3.80
Ливърпул - 1.66


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
276