Юнайтед ще изхвърли Тотнъм в повторението на финала от 2009


.

Юнайтед ще изхвърли Тотнъм в повторението на финала от 2009

Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в четвъртфинал от турнира за Карлинг къп. Мачът е повторение на финала от миналата година, който “червените дяволи” спечелиха срещу тогавашния носител на трофея. Тогава мачът се реши от дузпи, а Бен Фостър призна, че е гледал на своя iPod как играчите на Тотнъм изпълняват от 11-те метра.

Манчестър Юнайтед се намира в добра форма във Висшата лига като в последните си два мача спечели с 3:0 над Евертън и 4:1 над Портсмут.  В Шампионската лига обаче тимът на Сър Алекс съставен от младоци, Видич и Гари Невил загуби шокиращо от Бешикташ. Вероятно подобен състав ще видим и във вторник на “Олд Трафорд”.

Тотнъм също се радва на добри игри през сезона като след погрома с 9:1 над Уигън, “шпорите” стигнаха до 1:1 на “Вила Парк”. Събраните до тук точки им отреждат 3-ата позиция във временното класиране. Проблем за тима може да се окаже фактът, че близо 20 години във всички турнири лондончани нямат победа на “Олд Трафорд”. В мача между двата тима на “Уайт Харт Лейн” по-рано през сезона шампионите надделяха с 3:1.

Ван дер Сар има контузия в коляното, а Фабио да Сивла е с разтежение. Джони Еванс също не е на линия заради травма в прасеца. Рио Фърдинанд и Оуен Харгрийвс също не са на линия.

Джонатан Уудгейт и Ледли Кинг са на поне седмица от завръщането си в игра. Карло Кудичини е със счупена китка след катастрофа с мотор. Лука Модрич е със счупен крак.

Предстои поредният емоционален мач между двата съперника, в който фактът, че Сър Алекс ще заложи на резерви може да изравни шансовете. Все пак черната серия на Тотнъм на “Олд Трафорд” вероятно ще продължи.

Последни 5 мача:

Манчестър Юнайтед:

03 ноември Манчестър Юнайтед - ЦСКА Москва 3:3 (Шампионска лига)
08 ноември Челси - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)
21 ноември Манчестър Юнайтед - Евъртън 3:0 (Висша лига)
25 ноември Манчестър Юнайтед - Бешикташ 0:1 (Висша лига)
28 ноември Портсмут - Манчестър Юнайтед 1:4 (Висша лига)

Тотнъм:

27 октомври Тотнъм - Евъртън 2:0 (Карлинг Къп)
31 октомври Арсенал - Тотнъм 3:0 (Висша лига)
07 ноември Тотнъм - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
22 ноември Тотнъм - Уигън 9:1 (Висша лига)
28 ноември Астън Вила - Тотнъм 1:1 (Висша лига)

Коефициенти на bet365:

Манчестър Юнайтед - 1.90
Равен - 3.60
Тотнъм - 3.75

Коефициенти на bet365 за точен резултат 2:1 - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
256