Аврам Грант едва ли ще излъже Сър Алекс


.

Аврам Грант едва ли ще излъже Сър Алекс

Казахме, че по традиция за Юнайетд това гостуване е тежко, но сега “червените дяволи” са изправени пред нуждата да гонят трите точки заради изоставането си от Челси. Тимът на Сър Алекс няма право на повече грешки, а и трябва да отговори бързо на поражението в Шампионската лига с 0:1 от Бешикташ, в което играха предимно резерви. Ротацията ще свърши работа като шотландецът ще разполага със свеж състав във важен етап от сезона.

Портсмут няма да може да разчита на вратаря си Дейвид Джеймс, който се контузи в загряването срещу Стоук. Линвай Праймус е дълготрайно контузен, но Папа Буба Диоп у Джон Утака вече са възстановени.

Проблемите за Сър Алекс в защитата продължават. Рио Фърдинанд, Джони Еванс и Джон О’Шей са контузени и в игра ще видим Неманя Видич и Уесли Браун. След четири пропуснати мача поради контузия в коляното на терена трябва да се завърне Димитър Бербатов.

На Юнайтед им предстои тежък мач, тъй като Портсмут се нуждае от точки, а и има нов мениджър. Тактиката на Аврам Грант е ясна – здрава защита и възможно най-малко положения пред вратаря. Тя би могла да сработи стига Бербатов да не се връщаше в игра. Българинът може да  разплете всяка защитна формация и неговата липса се видя в последните мачове. Дори при победата над Евертън с 3:0 головете дойдоха от халфовата линия, а Рууни остана изолиран.

Последни 5 мача:

Портсмут:
22 ноември: Стоук Сити 1-0 Портсмут (Висша лига)
7 ноември: Блекбърн Роувърс 3-2 Портсмут (Висша лига)
31 октомври: Портсмут 4-0 Уигън Атлетик (Висша лига)
27 октомври: Портсмут 4-0 Стоук Сити (Купа на Лигата)
24 октомври: Хъл Сити 0-0 Портсмут (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:
25 ноември: Ман Юнайтед 0-1 Бешикташ (Шампионска лига)
21 ноември: Ман Юнайтед 3-0 Евертън (Висша лига)
8 ноември: Челси 1-0 Ман Юнайтед (Висша лига)
3 ноември: Ман Юнайтед 3-3 ЦСКА Москва (Шампионска лига)
31 октомври: Ман Юн 2-0 Блекбърн Роувърс (Висша лига)

Коефициенти от bwin:
Портсмут - 8.25
Равен - 4.50
Манчестър Юнайтед - 1.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184