Ливърпул ще тргъне нагоре с победа срещу Сити


.

Ливърпул ще тргъне нагоре с победа срещу Сити

В събота в първия мач от 13-ия кръг на Английската Висша лига, Ливърпул се изправя срещу отбора на Манчестър Сити на "Анфийлд". Червените се предствят разочароващо този сезон, като всеоще нямат победа 4 мача във всички турнири. В миналият кръг "мърсисайдци" направиха домакинско равенство 2:2 с отбора на Бирмингам. Преди този мач те записаха и равен резултат като гост на Олимпик Лион и загубиха като гости от отбора на Фулъм с 1:3. 

Ливърпул всеоще заема седмата позиция в класирането с 19 точки. Радващото за Рафа Бенитес в тази среща е, че вероятно ще може да разчита на капитана Стивън Джерард, но Фернандо Торес може да не  вземе участие заради контузията си в областта на слабините, която го измъчва от няколко седмици. Липсата на тези двама ключови играчи на Ливърпул е причината за слабата форма, която показва тима на Рафа Бенитес в последно време.

Гостите от Манчестър Сити в миналия кръг направиха зрелищно равенство като домакини с отбора на Бърнли 3:3. Преди срещата с тима на Оуен Койл "гражданите" направиха като гости нулево равенство с Бирмингам и успяха да победят у дома отбора на Скънторп у дома в среща от 4-я кръг за Карлинг Къп. Карлос Тевез, Емануел Адебайор и Гарет Бари започват да оправдават парите, които пръснати за тях през лятото, тъй като Манчестър Сити заемат шестата позиция до момента с 20 точки. Всички основни играчи на гостите ще са на линия за тази среща.

Прогнозата ми за мача е победа за домакините с резултат 2:1. 

Последни пет изиграни срещи:

Ливърпул:
Ливърпул - Манчестър Юнайтед 2:0
Арсенал - Ливърпул 2:1
Фулъм - Ливърпул 3:1
Олимпик Лион - Ливърпул 1:1
Ливърпул - Бирмингам 2:2

Манчестър Сити:
Манчестър Сити - Фулъм 2:2
Манчестър Сити - Скънтроп 5:1
Бирмингам - Манчестър Сити 0:0
Манчестър Сити - Бърнли 3:3
ОАЕ - Манчестър Сити 1:0

Коефициенти от bwin:

Ливърпул - 1.85
Равенство - 3.40
Манчестър Сити - 4.00


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194