Ливърпул посреща Бирмингам на Анфийлд


.

Ливърпул посреща Бирмингам на Анфийлд

Днес в 22.00 часа българско време в последен мач от 12-ия кръг на Премиър Лийг отборът на Ливърпул посреща на своя стадион "Анфийлд" тима на Бирмингам. Домакините заемат седмото място във временното класиране с актив от 18 точки, като до момента имат 6 победи, 5 загуби и нито веднъж не са завършвали наравно. Гостите заемат задоволителната за тях 14 позиция с актив от 11 точки.

Последните четири срещи между тези съперници завършиха наравно. Ливърпул загуби три от последните си четири мача в Премиър Лийг и се отдалечи на 9 точки от първото място.

Контузени за "червените" са Мартин Кели,  Глен Джонсън, Мартин Шкъртел, Алберт Риера, Стивън Джерард и Фабио Аурелио. Добрата новина за Рафаел Бенитес е, че той отново ще може да разчита на възстановените Фернандо Торес, Даниел Агер и Давид Нгонг. За гостите наказан е Бари Фъргюсън, а с контузии са Джовани Еспиноса, Мартин Тейлър, Дейвид Мърфи и Тему Тайньо. Напълно възстановени в състава се завръщат Фахи и Винял.

Бирмингам загуби четири от петте си гостувания до момента, но само в една от тези срещи не е отбелязал гол. Очаква се играчите на Рафа Бенитес да дават всичко от себе си тази вечер и да се реваншират на хилядите си верни привърженици с една изразителна победа над противника.

Последно 5 изиграни срещи:

Ливърпул - ЗПЗЗР (във всички турнири)
Бирмингам - ЗЗЗПР

Коефициенти от bwin:

Ливърпул - 1.30
Равенство - 4.75
Бирмингам - 9.55

Прогноза: Ливърпул - Бирмингам 4:2


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183