Астън Вила ще отмъкне точка от Челси


.

Астън Вила ще отмъкне точка от Челси

С интригуващия двубой между Астън Вила и Челси ще се открие борбата в поредния кръг на Висшата лига. Лидерът гостува на един от най-коравите тимове на Острова, а целта на “сините” ще бъде да запазят челната си позиция, тъй като Манчестър Юнайтед им диша във врата.

Астън Вила не стартира много добре сезона, губейки от Уигън, но след това направи серия добри игри и за момента е на 7-ата позиция с 13 точки. В последния си мач преди международната пауза момчетата на Мартин О’Нийл стигнаха до 1:1 срещу милионерите от Манчестър Сити. За да бъде възможна обаче мечтата наречена Шампионска лига Стилиян Петров и компания ще трябва да печелят и срещу грандовете – особено у дома. Ашли Янг, Къртис Дейвис и Стюърт Даунинг и Бума са контузените в състава на Вила.

За Челси и амбициите им към титлата този мач ще е поредният голям тест. Реално това е първият видимо тежък мач като гост за Анчелоти. Челси обаче няма от какво да се притеснява след убедителната си победа над Ливърпул, дошла след изненадващата загуба от Уигън. Международната пауза ще даде отражение върху играта на “сините”, тъй като те разполагат с доста национали.   Деко, Ферейра и Алекс са контузените в синия лагер. Наказани няма.

Моментът е доста удобен за Астън Вила, ако искат да измъкнат нещо от Челси. Веднага след паузата играчите не са в кондиция. Челси остава фаворит, разполагайки с по-силен състав, но тук много важно е как ще протекат първите минути на двубоя. Равенството е примамлив залог.

Последни 6 мача:
Астън Вила: РЗПППП
Челси: ПЗПППП

Коефициенти в bwin:
Астън Вила – 4,10
Равен – 3,55
Челси – 1,80

Процентна вероятност:
Астън Вила – 21,66%
Равен – 26,80%
Челси – 51,55%

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166