Юнайтед ще търси задължителен успех над Съндърланд


.

Юнайтед ще търси задължителен успех над Съндърланд

Манчестър Юнайтед приема на “Олд Трафорд” Съндърланд в двубой от 8 кръг на Висшата лига. “Червените дяволи” са лидер в класирането, печелейки 6 срещи и губейки една от новака Бърнли. “Черните котки” също се представят успешно като засега са 8-ми с 12 точки.

В последния кръг, макар и трудно Манчестър Юнайетд надигра с 2:0 като гост Стоук Сити на “Британия Стейдиъм” и след изненадващата загуба на Челси от Уигън окупира върха, засега само благодарение на по-добрата си голова разлика. В неделя “сините” играят с Ливърпул и при всички положения за момчетата на Сър Алекс трите точки ще са ценни.

Шампионите са в серия от 8 поредни победи във всички турнири – къде по-убедително, къде с повече драма и вола Юнайтед надигра тимове като Арсенал, Тотнъм, Манчестър Сити и Волфсбруг. Мачът с немците бе от програмата на Шампионската лига и бе спечелен с 2:1 след обрат от 0:1. Добра игра показаха Димитър Бербатов и за пореден път ветеранът Райън Гигс. За него голът срещу “Вълците” бе под номер 150 за клуба.

Както споменахме Съндърланд прави най-добрия си старт във Висшата лига, а победата с 5:2 над Уулвърхемптън миналата седмица вдъхва много увереност на тима. Стив Брус си позволи да критикува защитата си след мача, наричайки я комична. Истината обаче е, че Съндърланд има атомно нападение изградено от Дарън Бент, Кенувайн Джоунс и Фрейзър Кембъл.

Бен Фостър ще се завърне под рамката, въпреки че срещу Волфсбург вратар беше Кушчак.. Както е известно Ван дер Сар е контузен. За завръщане в игра на Оуен Харгрийвс трябва да се почака още. Майкъл Оуен бе заменен принудително в сряда, а влезлият на негово място Бербатов изигра страхотен мач, така че по всичко личи, че българинът ще е титуляр срещу Съндърланд.

Лий Катермол, който има разтежение в бедрото вероятно ще е на линия за битката на “Олд Трафорд”. Капитанът Кана бе с изкълчен глезен, но също е възстановен. Под въпрос е Джон Менса.

В този двубой големият фаворит е всеизвестен като процентите Юнайтед да продължи се увеличават от статистиката, която показва, че Съндърланд не е печелил на “Олд Трафорд” от 1968. Последният успех на “черните котки” над Юнайтед бе през 1997. в 16 мача шампионите имат 12 победи срещу съперника си, една от които бе миналата година. Спираме се на нея, защото тя дойде след кански мъки и гол на Видич в 90-ата минута. Вероятно и този път мачът няма да е лек, но обстоятелствата предполагат шампионите да вземат тези ценни три точки.

Последни 5 мача:

Манчестър Юнайтед: ППППП
Съндърланд: ППЗПП

Коефициенти в bwin:
Манчестър Юнайтед – 1,18
Равен – 6,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
291