Манчестър Сити излиза за четвърта победа срещу Портсмут


.

Манчестър Сити излиза за четвърта победа срещу Портсмут

Двубоят между Портсумт и Манчестър Сити е първата среща от днешния ден на IV кръг в английската Висша лига. отборът от Южният браг продаде по - голямата част от звздите си през лятото: Джърмейн Дефо, Шон Дейвис, Глен Джонсън, Сол Кембъл, Питър Крауч, Ласана Диара, Сулей Мунтари, а през седмицата и Дъстин. Новите попълнения Томи Смит и Майкъл Браун не може да компенсират липсата на титулярите и това пролича в срещите до сега: три загуби от началото на първеснтвото и най - лошият старт. В тази среща участие няма да вземат Стив Финан, Папа Буба Диоп и Херман Хрейдарсон. Помпи излизат с двама нападатели и четирима полузащитници и ще наситят средата на терена, но при всички положения Кранчар и Уилсън ще помагат на защитата. Схемата на игра, която е избрал мениджърът на отбора е 4-4-2.

Сити до този момент са безгрешни и показаха, че вече няма да имат проблеми с гостуванияята. селекцията, която направи отборът и амбициите които заяви, говорят красноречиво с каква мотивация ще излязат момчетата на амбициозния Марк Хюз. Очаква се дебют да направят Лескът и Коло Туре, а Тевес ще поведе атаката. В срещите помежду им до сега на терена на Помпи, домакините имат 4 победи, равен и една загуба, но при всички положения ако се опрем на сухите цифри и загърбим реалността ще сгрешим. Самата схема с която излизат "гражданите" за двубоя показва намеренията им: 4-3-3. В центъра на атаката ще застане Адебайор, а отдясно Тевес, но това е много условно и в хода на срещата ще видим смяна на местата между двамата с цел разстройване на противниковата защита.

Очаквам двубой в който Портсмут ще излязат крайно мобилизирани да покажат нещо срещу противника си пред своята публика и в никаккъв случай не страхливо( тази дума дали е позната за някой английски отбор?) , но класата си ще каже думата и виждам Сити победител.

Прогноза Портсмут - Манчестър Сити 0:3

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166