Ливърпул излиза срещу ранения звяр Вила


-.

Ливърпул излиза срещу ранения звяр Вила

И двата отбора стартираха с поражения своите първи срещи от новия сезон. Ливърпул отстъпи на Тотнъм, но след това се реабилитира в срещата със Сток Сити. Лошото е при Астън Вила: все още не са отбелязали гол в тази кампания - първо отстъпиха на Уигън, а след това бяха победени от виенския Рапид в среща от Лига Европа.

"Червените" са непобедими вече в продължение на 16 мача с бирмингамци. Последното поражение е от септември 2001, когато на Айнфилд клубът от Вила Парк отпразнува победата с 3:1. Но веднага през следващия сезон, мачът между двата отбора завърши с разгомното 5:0 за Ливърпул, а хеттрик отбеляза Джерард. Мърсисайдци не са губили на своя стадион вече 31 срещи, а Вила в продължение на 6 мача имат само загуби, а от общо 14 срещи са победили в само две.

Много е вероятно Шкъртел от домакините да не вземе участие и с право да играят до Карагър ще спорят явно Агер и Киргиакос. Но проблемът с поста централен защитнил в отбора просто си стои.

При Астън Вила проблемите са идентични: най - вероятно защитникът Дейвис ще пропусне срещата и тогава Хабиб Бей ще се премести на десния фланг на отбраната, а може сенегалският футболист да си остане в своята зона, а на десния фланг да се появи младият възпитаник на клуба Шейн Лоури.

Както и да е, но тази вечер домакините от Ливърпул приемат ранения звяр Астън Вила и се очаква интересен и открит двубой, както впрочем са повечето такива във Висшата лига.

Последни 5 мача:

Ливърпул:ЗПЗЗП
Астън Вила:РЗПЗЗ

Прогноза: Ливърпул - Астън Вила 3:1

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
245