Каляри - Милан: Без победител


Н. Гавазов

Каляри - Милан: Без победител

Каляри - Милан
Стадион: "Ис Аренас", Куарту Сант'Елена
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Джианокаро

Сардинците в миналия кръг уволниха Зденек Земан, показвайки всички грешки на чешкия треньор при построяването на отбранителния футбол. Истината е, че не трябва да говорим само за недостатъците на Рома, а да подчертаем и добрата игра на Каляри - Найнголан и Сау просто бяха великолепни и реализираха всички свои шансове в мача. След успехът в столицата, който отбелязва една серия от четири мача без загуба, сардинци се намират на 16-то място и на 4 точки от опасната зона.

Скандалната победа на Милан над Уднезе предизвика в Италия много полемики и взриви голяма информационна бомба за съпричастност на съдийския корпус към един или друг отбор. Вероятно сега Антонио Джанокаро съжалява за грешката, която допусна с дузпата на „росонерите", но така или иначе трите точки срещу „фриулци" изкачиха Милан на 4-то място и само на три пункта от третия Лацио.

Авелар и Найнголан са наказани, а Нене се намира в лазарета на Каляри. Това вероятно ще накара Пулга да премине към схема 4-3-3 вместо с използване на така популярната в Италия роля на трекуартист.

За Милан няма да играят контузените Мексес, Амброзини, Де Шилио, Бонера и Де Йонг, както и наказания Монтоливо. Отсъствието на Рикардо ще изпрати Фламини пред защитата, а Боатенг и Ночерино ще му помагат в средата на терена. Балотели ще води атаката, след като вкара два гола при дебюта си на „Сан Сиро".

Милан ще се опита да контролира мача от самото начало, но гостите могат да имат някои проблеми при изнасянето на топката към нападателите поради липсата на Монтоливо. В същото време домакините ще използват много активно крилата, а това означава, че Констант и Абате ще трябва да бъдат много внимателни. По-голямото качество говори в полза на Милан, но ентусиазмът на Каляри и подкрепата на собствената публика също са важен фактор.

Прогноза за: Каляри - Милан 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Каляри:

05 януари Лацио - Каляри 2:1 (Серия А)
13 януари Каляри - Дженоа 2:1 (Серия А)
20 януари Аталанта - Каляри 1:1 (Серия А)
27 януали Каляри - Палермо 1:1 (Серия А)
01 февруари Рома - Каляри 2:4 (Серия А)

Милан:

09 януари Ювентус - Милан 2:1 сл. прод. (Купа на Италия)
13 януари Сампдория - Милан 0:0 (Серия А)
20 януари Милан - Болоня 2:1 (Серия А)
27 януари Аталанта - Милан 0:1 (Серия А)
03 февруари Милан - Удинезе 2:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Каляри - Милан

63 срещи
7 победи за Каляри
23 равенства
33 победи за Милан
Голова Разлика: 92:49 за Милан

Коефициенти от bet365:
Каляри - 5.00
Равен - 3.50
Милан - 1.72

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 5.00
Равен - 3.40
Милан - 1.72

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143