Юнайтед трябва да спечели срещу Уигън


.

Юнайтед трябва да спечели срещу Уигън

Манчестър Юнайтед гостува на Уигън в един от най-важните си мачове през този сезон във Висшата лига. Победата ще доближи “червените дяволи” само на точка от трета поредна и общо 18 титла в историята на клуба. “Латикс” обаче е коварен съперник, който винаги може да изненада опонента си, бил той и тим от Голямата 4-ка. 

Напоследък Уигън не е в много добра форма. Миналия кръг те загубиха с 1:3 като гост на Уест Бромич и дадоха надежда на закотвилия се на дъното тим за спасение. Това бе 5-ти пореден мач на Уигън без победа. Тимът в момента е на 11-ата и позиция и реално не се бори за абсолютно нищо.

Както споменахме вече Манчестър Юнайтед е лидер в таблицата на 3 точки от Ливърпул, но и с мач по-малко. Шампионите спечелиха последните си 5 мача. Тимът се представя и много успешно в Шампионската лига, като отстрани Арсенал с две победи в полуфиналната фаза. Иначе в последния си мач в Премиършип Бербатов и компания победиха с лекота Манчестър Сити.

Уигън излиза в двубоя без Чо Уон-Хи и Заки. Под въпрос са Мидо и Крис Къркланд. За Манчестър Юнайтед със сигурност няма да видим Оуен Харгрийвс и Уесли Браун, докато Джони Еванс и Рио Фърдинанд са под въпрос.

На “Олд Трафорд” през този сезон Юнайтед победи трудно Уигън с 1:0. Миналата година двубоят бе от последния кръг и “червените дяволи” търсеха задължителна победа, която и постигнаха, за да се окичат със златото. Сега положението е подобно, като по-мотивираният тим би трябвало и да спечели. Уигън обаче ще даде отпор в името на честта си.

Вероятни състави:

Уигън: Къркланд, Мелхиот, Брамбъл, Шарнър, Фиджероа, Валенсия, Браун, Кетърмоул, Н’Зогбия, Родайега, Мидо

Ман Юн: Ван дер Сар, О’Шей, Видич, Еванс, Евра, Флетчър, Карик, Андерсон, Роналдо, Бербатов, Рууни


Последни 5 мача:

Уигън: ЗРЗЗЗ
Ман Юн: ППППП

Прогноза – 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148