Фулъм ще затрудни, но едва ли ще спре Юнайтед


.

Фулъм ще затрудни, но едва ли ще спре Юнайтед

Манчестър Юнайтед гостува на Фулъм само седмица, след като претърпя тежка загуба от Ливърпул с 1:4, която върна интригата във Висшата лига. “червените дяволи” са лидер в първенството с 4 точки аванс, но от тук насетне всяка грешка може да е фатална. В срещата срещу мърсисайдци многото мачове вече се отразяват неблагоприятно на тима на Сър Алекс и той е доста уморен. Основни фигури като Видич и Евра започнаха да грешат.

Фулъм се представя доста прилично до момента като има цели 37 точки и заема 9-ата позиция в класирането. Тимът бе сочен за потенциален изпадащ преди началото на сезона, но оправда критиците. “Котиджърс” нямаха особен шанс срещу Ман Юнайтед този сезон като загубиха с 0:3 за първенство и 0:4 за ФА Къп. Традиционно те са свикнали да затрудняват доста шампиона. В последния си мач Фулъм достигна до престижна победа с 3:1 над Болтън.

Клинт Демпси е под въпрос заради хранително отравяне. Аарън Хюз е с контузия, но останалите футболисти на Ходжсън са на линия.

Неманя Видич е с два мача наказание след червения си картон срещу Ливърпул, което означава, че ще бъде заместен от Джони Еванс.  Гари Невил и Дарън Флетчър са възстановени от травмите си и се завръщат в състава.

Фулъм винаги може да изненада фаворитите, но в Манчестър Юнайтед трябва да са доволни от доброто класиране на лондончани, тъй като те биха играли със съвсем друга стръв, ако бяха в битката за оцеляване. Шампионите ще опитат да отговорят подобава на загубата, която претърпяха срещу Ливърпул и въпреки, че мачът няма да е лесен за тях, изходът изглежда ще е победа за госта.

Вероятни състави:

Фулъм: Шварцер, Пантсил, Хангеланд, Беърд, Кочнески, Дейвис, Етуху, Мърфи, Демпси, Джонсън, Самора

Ман Юн: Ван дер Сар, О’шей, Фърдинанд, Еванс, Евра, Роналдо, парк, Гигс, Флетчър, Бербатов, Рууни

Последни 5 мача:

Фулъм: ПЗЗЗР
Ман Юн: ЗПППП

Прогноза – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192