Юнайтед не бива да изпуска парата срещу Фулъм


.

Юнайтед не бива да изпуска парата срещу Фулъм

След доброто си представяне в 5-тия кръг на Купата на Англия Манчестър Юнайтед се връща към най-важната си задача през сезона, а именно защитата на титлата си във Висшата лига. “Червените дяволи’ най-сетне ще изиграят отложения си от 3-тия кръг мач срещу Фулъм като евентуален успех ще увеличи преднината им пред втория Ливърпул на 5 точки. По-важно обаче е, че ще се увеличи и напрежението върху “червените”, които рано или късно ще сбъркат.

Фулъм пък постигна само равенство в мача си за ФА Къп със Суонзи и ще се наложи да преиграва. Интересното е, че жребия реши победителят в тази двойка да срещне именно Манчестър Юнайтед. Трябва да се признае, че тимът на Рой Ходжсън се справя доста добре в шампионата и в момента е на 10-та позиция с 30 точки. Това означава, че мястото на “котиджърс” в елита е на 90% гарантирано и през следващия сезон и само страхотни издънки в оставащите кръгове могат да ги запратят в Чемпиъншип.

Интересно остава да видим и дали Едвин ван дер Сар най-накрая ще допусне гол в своята врата. Ако холандецът издържи още 64 минути ще счупи световния рекорд дело на новия наставник и бивша легенда на Атлетико Мадрид Абел Ресино, който има 1275 “сухи” минути.

В състава на домакините няма проблеми освен с трайно контузения Оуен Харгрийвс. Уейн Рууни скоро ще се завърне на терена, но вероятно Сър Алекс няма да рискува с включването на нападателя.  В състава на Фулъм няма проблеми с контузени и наказани играчи.

Вероятни състави:

Ман Юн: Ван дер Сар, Рафаел, Фърдинанд, Видич, Евра, Роналдо, Парк, Карик, Нани, Тевес, Бербатов

Фулъм: Шварцер, Стууд, Хенделанг, Хюз, Кончески, Самора, Гера, Мърфи, Дейвис, Дакур, Джонсън

Последни 5 мача:

Ман Юн: ППППП

Фулъм: РРПЗП

Прогноза – 1:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
30