Юнайтед ще се извини на феновете след големия резил


Т. Михайлов

Юнайтед ще се извини на феновете след големия резил

Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 10.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър


Манчестър Юнайтед приема Уулвърхемптън в двубой от 15-ия кръг на Висшата лига. „Червените дяволи“ нямат право на грешка, тъй като вече изостават на 5 точки от градския си съперник Манчестър Сити и след като удариха дъното, отпадайки от Шампионската лига в една сравнително лека група. Уулвс ще има нужда от точки, тъй като явно и този сезон ще е в битката за оцеляване.

Нищо в началото на сезона на Юнайтед не предвещаваше катастрофата, която се случи на „Сейнт Якобс“ в Базел като тимът стартира феноменално във Висшата лига, докато не се стигна до домакинството срещу Манчестър Сити, загубено с 1:6. После възпитаниците на Сър Алекс отговориха добре, но вече без увереност в играта и с трудни победи поддържат разликата от 5 точки от „гражданите“. В последния кръг сравнително лесно бе надигран Астън Вила. „Олд Трафорд“ обаче не е онази крепост, която бе през миналия сезон. Тогава „червените дяволи“ загубиха само 2 точки пред своя публика, а сега вече са изпуснали 5.

Уулвърхемптън е събрал 14 точки от началото на сезона като показва добра резултатност, вкарвайки 9 гола в последните 7 срещи. В последния кръг "вълците" победиха с 4:2 Суонзи. Последният път, когато Юнайтед гостува на "Молиньо" тимът на Сър Алекс загуби с 2:1. Поражението бе на път да отнеме титлата на шампионите, но впоследствие те показаха характер и задържаха върха. Уулвс е по-слаб през първата част и ако се взимаше класирането при резултатите след първите 45 минути "вълците" щяха да са твърдо на дъното.

Сър Алекс Фъргюсън има множество проблеми с контузени. Най-тежката новина е свързана с травмата на Неманя Видич. Капитанът скъса връзки срещу Базел и ще пропсуне останалата част от сезона. Аут са още Клевърли, Фабио, Чичарито и Оуен. Бербатов е под сериозна въпросителна.

Ситуацията за Мик Макарти е много по-добра. Мениджърът нама да разполага с Джоди Крадок, който е с разтежение и Кевин Фоли, който има травма в глезена.

Трудно е да си представим, че Манчестър Юнайтед няма да спечели този мач. Титлата във Висшата лига остана най-сериозният трофей, за който "червените дяволи" се борят, а изоставането им от Манчестър Сити е 5 точки. Този път Юнайтед ще е по-резултатен и ще помоли феновете за прошка с победа над "вълците".

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

22 ноември Манчестър Юнайтед - Бенфика 2:2 (Шампионска лига)
26 ноември Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
30 ноември Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
03 декември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
07 декември Базел - Манчестър Юнайтед 2:1 (Шампионска лига)

Уулвърхемптън:

29 октомври Манчестър Сити - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
06 ноември Уулвърхемптън - Уигън 3:1 (Висша лига)
19 ноември Евъртън - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
26 ноември Челси - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
04 декември Уулвърхемптън - Съндърланд 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън

83 срещи
39 победи за Манчестър Юнайтед
13 равенства
31 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 142:122 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.25
Равен - 6.00
Уулвърхемптън - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.22
Равен - 5.75
Уулвърхемптън - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219