Манчестър Юнайтед няма да сгреши със Саутхемптън


.

Манчестър Юнайтед няма да сгреши със Саутхемптън

Саутхемптън посреща Манчестър Юнайетд в един от най-интересните двубой в 3-тия кръг за ФА Къп. “Светците” не са отбора, който бяха едно време, но спокойно могат да изненадат шампионите при подценяване.

Засега сезонът на Саутхемптън е доста тежък. Тимът е на 23-ата позиция в Чемпиъншип с 5 победи, 8 равни и 13 загуби и с голова разлика 22:40. Все пак чертата на изпадащите е само на точка по-нагоре, така е шансовете не са загубени. На “Сейн Мери” положението за “светците” е още по-страшно. Тук те са записали само 1 успех, 6 равни и 6 загуби. В последните си 8 мача тимът няма победа. Морган Шнейдерлин и Андрю Сърман ще се завърнат в тима след като са излекувани от контузиите си. Адам Лалана е аут за мача, а Лий Холмс е под въпрос.

За Манчестър Юнайтед е излишно да се изписват стотици редове. Действащият английски, европейски и световен шампион отново е в борбата на 4 фронта. Във Висшата лига ‘червените дяволи” са 3-ти на 7 точки от Ливърпул, но и с два мача по-малко, които ако спечелят ще могат да задминат Челси. Хората на Сър Алекс са и на ½-финалите в Карлинг къп. Манчестър Юнайтед няма загуба в последните си 13 мача във всички турнири. В момента шампионите не са много резултатни, но благодарение на желязната си защита печелят трудни победи с по 1:0. Карлос Тевес и Рио Фърдинанд не са в състава за този мач. Сър Алекс дава сигнали, че може да даде почивка на Роналдо. Все пак той е взелдоста сериозни имена за това гостуване, въпреки че някои от тях може и да останат на пейката.

Юнайтед и Саутхемптън не са се срещали, откакто “светците” изпаднаха от елита.  Именно победа на “червените дяволи” ги изхвърли. Във ФА Къп последната им среща също датира от това време – 4:0 за Юнайтед. Най-паметен за Саутхемптън е финалът на турнира през 1976, когато побеждават именно “червените дяволи” с 1:0. Манчестърци са с 4 поредни победи над “светците”.

Саутхемптън има тежък сезон до този момент, но същото важи и за Нотингам, който вчера опука Манчестър Сити. Наистина в този турнир стават чудеса. Едва ли в неделя ще видим такова, тъй като Саутхемптън е доста слаб домакин, а и Сър Алекс няма да позволи подценяване на мача. Въпреки това едва ли шампионите ще вкарат много голове срещу тима седящ на 40 места след тях в английския футбол.

Последни 5 мача:

Саутхемптън: РЗЗЗЗ
Ман Юн: ППППР

Прогноза – 0:2  

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
39