Манчестър Юнайтед ще зарадва Олд Трафорд с успех над Тотнъм


Т. Михайлов

Манчестър Юнайтед ще зарадва Олд Трафорд с успех над Тотнъм

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 22.08.2011
Час: 22:00
Съдия: Лий Пробърт


Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в понеделник вечер в един от най-интересните мачове на втория кръг във Висшата лига. За „червените дяволи“ това е първо домакинство, докато за „шпорите“ първи мач от сезона.

Първия кръг беше успешен за шампиона като на „Дъ Хауторнс“ момчетата на Сър Алекс победиха с 2:1 силния тим на Уест Бромич Албиън. Победата дойде след автогол на Стивън Рийд, който засече в своята врата остро центриране на Ашли Йънг. Английският национал изнесе силен двубой, но след мача повече се говореше за поредната груба грешка на Давид Де Хеа, довела до гол, с който „дроздовете“ изравниха в момент, в който Юнайтед беше абсолютен господар на терена. С течение на мача проблем на Сър Алекс създадоха контузиите на централните бранители Рио Фърдинанд и Неманя Видич. Все пак техните заместници не допуснаха сериозни грешки.

Тотнъм пропусна първия кръг на най-силното първенство, след като размириците в Лондон, които тръгнаха именно от едноименния северен квартал станаха причина за отлагането на срещата с Евертън.  Битките между полицията и обезумелите престъпници можеха да възпрепятстват целия първи кръг, но утихната 2 дни по-рано и ФА взе решение другите срещи да са по програма. Така не можем да правим генерални изводи около състоянието на „шпорите“. Твърде вероятно е при тях да се случват доста неща на трансферния пазар като продължават слуховете, че Лука Модрич ще премине в Челси. Все пак в четвъртък Тотнъм игра плейоф за влизане в групите на Лига Европа и премаза с 5:0 Хартс като гост.

Джони Еванс и Крис Смолинг вероятно ще си партнират в центъра на защитата на Манчестър Юнайтед, тъй като Неманя Видич и Рио Фърдинанд са с контузии. Сър Алекс вероятно ще заложи отново на младоците Том Клевърли и Дани Уелбек, продължавайки твърдата линия на тотално подмладяване на състава.

Съставът на Хари Реднап едва ли ще се отличава значително от този, с който бе прегазен Хартс. Том Хъдълстоун и Лука Модрич имат малки проблеми, но вероятно ще са на линия. Списъкът с контузии обаче е дълъг като в лазарета са Стивън Пиенаар, Уилям Гала, Ледли Кинг, Уилсън Паласиос и Джърмейн Джинъс.

Макар обикновенно победител в битките между Манчестър Юнайтед и Тотнъм да са „червените дяволи“, често се стига до интересни и напрегнати мачове. Неведнъж е имало паметни обрати, спорни голове и неточни съдийски решения. Така беше и миналата година. Традиционно на „Олд Трафорд“ Юнайтед взима трите точки, докато на „Уайт Харт Лейн“ „шпорите“ са доста по-неудобни за шампиона. Момчетата на Сър Алекс ще са мотивирани да спечелят първия си мач пред своя публика, а и статистиката им от миналия сезон, в който сбъркаха само веднъж на Театъра на мечтите дава основание да заложим на тях.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

23 юли Чикаго Файър - Манчестър Юнайтед 1:3 (Приятелска среща)
27 юли Манчестър Юнайтед - Звездите на МЛС 4:0 (Приятелска среща)
30 юли Манчестър Юнайтед - Барселона 2:1 (Приятелска среща)
07 август Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Къмюнити Шийлд)
14 август Уест Бромич - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)

Тотнъм:

19 юли Орландо Пайрътс - Тотнъм 1:1 (Приятелска среща)
23 юли Орландо Пайрътс - Тотнъм 0:3 (Приятелска среща)
30 юли Брайтън - Тотнъм 2:3 (Приятелска среща)
06 август Тотнъм - Атлетик Билбао 2:1 (Приятелска среща)
18 август Хартс - Тотнъм 0:5 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Тотнъм

147 мача
76 победи за Манчестър Юнайтед
38 равенства
33 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 250:181 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:

Манчестър Юнайтед - 1.66
Равен - 3.75
Тотнъм - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.60
Равен - 3.75
Тотнъм - 5.50



Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209