Трънлив старт очаква Юнайтед


Т. Михайлов

Трънлив старт очаква Юнайтед

Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 14.08.2011
Час: 18:00
Съдия: Майк Джоунс


Английският шампион Манчестър Юнайтед започва преследванетп на 20-та титла на негостоприемния „Дъ Хауторнс“ срещу коравия тим на Уест Бромич Албиън. „Дроздовете“ бяха застрашени от изпадане в един етап от борбата миналата година, но след идването на Рой Ходжсън се закрепиха в златната среда и сравнително спокойно изчакаха май.

Мениджърът на УБА бе сравнително активен през това лято като поне на хартия подсили тима. Привлечени бяха Бен Фостър, Били Джоунс и една от звездите на Фулъм Золтан Гера. Унгарецът излезе много изгодно на Рой Ходжсън, тъй като договорът му с „котиджърс“ бе изтекъл. Целите пред Уест Бромич вероятно ще са оцеляване, макар че ако към средата на сезона то бъде осигурено може да се мисли за атака на евротурнирите. Ходжсън ще трябва да усили защитата, тъй като миналата година тя допусна цели 71 гола.

Манчестър Юнайтед тръгва към 20-та титла след бурно лято, в което се раздели с велики ветерани като Ван дер Сар и Пол Скоулс. По-рано през сезона кариерата си прекрати Гари Невил. Продадени бяха Уесли Браун и Джон О‘Шей, които често уплътняваха пробойни по терена. Така Сър Алекс нямаше как да не развърже кесията и на „Олд Трафорд“ пристигнаха Давид Де Хеа, Фил Джоунс и Ашли Йънг. Върнати бяха и младоците Дани Уелбек и Клевърли. Предсезонната подготовка премина успешно, увенчана и с победа с 2:1 над Барселона. В мача за Къмюнити Шийлд „червените дяволи“ показаха високия си дух и обърнаха градския съперник Сити от 0:2 до 3:2.

Золтан Гера е наказан за 3 мача след червения си картон в последния кръг от миналия сезон. Питър Одемвинге е под въпрос заради травма в глезена. С леки контузии са още Стив Рийд и Гари Маколи.

Сър Алекс няма да може да разчита на Хавиер Ернандес в първите няколко срещи от сезона. Мексиканецът лекува комоцио. Дарън Флетчър прекара вирусно заболяване и е изостанал с подготовката. Майкъл Карик и Патрис Евра са под лека въпросителна.

Уест Бромич никога не е започвал с победа сезона във Висшата лига, което е една от многото причини да считаме Манчестър Юнайтед за фаворит. „Червените дяволи“ не са губили от този съперник вече 10 срещи, но пък за тях в последните сезони е традиция да тръгват трудно. Миналият бяха и много неубедителни като гост, записвайки едва 4 победи. Уест Бромич пък бе единственият тим, който съумя да измъкне точка от „Олд Трафорд“. Победата за Юнайтед изглежда логична, но по-смелите могат да заложат на традицията и да потърсят равенството.

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

26 юли Рочдейл - Уест Бромич 3:0 (Приятелска среща)
27 юли Саутхемптън - Уест Бромич 2:2 (Приятелска среща)
30 юли Бристол Сити - Уест Бромич 0:1 (Приятелска среща)
04 август Олимпиакос - Уест Бромич 2:2 (Приятелска среща)
07 август Уест Бромич - Парма 1:1 (Приятелска среща)

Манчестър Юнайтед:

20 юли Сиатъл Саундърс - Манчестър Юнайтед 0:7 (Приятелска среща)
23 юли Чикаго Файър - Манчестър Юнайтед 1:3 (Приятелска среща)
27 юли Манчестър Юнайтед - Звездите на МЛС 4:0 (Приятелска среща)
30 юли Манчестър Юнайтед - Барселона 2:1 (Приятелска среща)
07 август Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Къмюнити Шийлд)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Манчестър Юнайтед

103 мача
34 победи за Уест Бромич
24 равенства
45 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 195:161 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:

Уест Бромич - 6.50
Равен - 4.00
Манчестър Юнайтед - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 6.75
Равен - 3.75
Манчестър Юнайтед - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198