Анонс на 5-ти кръг на Висшата лига на Англия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 5-ти кръг на Висшата лига на Англия - срещите в събота

Астън Вила - Кристъл Палас

Астън Вила показа отлични резултати през миналия сезон във Висшата лига, завършвайки на 7-мо място в таблицата и класирайки се за европейските турнири. След 4 кръга този сезон Астън Вила е на 10-то място в таблицата с 6 точки. Основен проблем е, че отборът допуска много - 9 гола в 4 срещи.

В 6 мача във всички турнири Астън Вила загуби само два пъти, а спечели останалите 4 срещи.

В последния кръг "лъвовете" загубиха тежко от Ливърпул, , но това беше на чужд терен.

Кристал Палас показва отлично представяне в началото на сезона, печелейки постоянно точки. След 4 кръга Кристъл Палас е на 7-о място в класирането на Висшата лига със 7 точки.

Отборът се представя отлично в защита, като допусна само 4 гола. В същото време тимът игра изключително резултатно в последния кръг с Уулвърхемптън (3:2). Всичките 5 гола на бяха отбелязани през 2-то полувреме.

Този сезон Кристъл Палас загуби само от Арсенал (0:1), като допусна гол в 53-ата минута на мача. За отбелязване е, че "артилеристите“ останаха в малцинство от 67-ата минута, но "орлите“ не успяха да се възползват от това.

Последният път, когато Кристъл Палас и Астън Вила се срещнаха през март тази година. В този мач "орлите" загубиха с минималното 0:1, като не успяха да отправят нито един удар към вратата.

В този мач букмейкърите дават предимство на отбора домакин. На Астън Вила се предлага 1.90 за победа. За победа на Кристъл Палас дават 4.10, равенството се оценява на 3.80.

Прогноза: Астън Вила - Кристъл Палас 1:0

 

Фулъм - Лутън

Фулъм започна обещаващо - с победа на гости на Евертън, но след това последва изненадваща домакинска загуба с 3:0 от Брентфорд, равенство на гости на Арсенал и катастрофа на гости на Манчестър Сити. "Котиджърсите" са костелив орех, като това се видя срещу "артилеристите".

Лутън напълно оправдава очакванията - 3 мача и 3 загуби. Тепърва ще се разбере истинската стойност на "шапкарите" но към момента ситуацията не е обнадеждаваща.

Очакванията са за равностоен двубой, като букмейкърите дават предимство на домакините. Нашето предложение обаче е да се потърси изненадата.

Прогноза: Фулъм - Лутън 1:1

 

Тотнъм - Шефилд Юнайтед

Тотнъм започна страхотно сезона. Клубът събра 10 точки в четири мача, без да допусне нито едно поражение. Феновете на Спърс очакват нова победа в събота. Лондончани играят страхотно в атака. В четири срещи отборът отбеляза 11 гола. В последния мач Тотнъм победи Бърнли с резултат 5:2.

През лятото един от лидерите на отбора Хари Кейн напусна Тотнъм. Но, колкото и да е странно, след напускането на нападателя представянето на Спърс не намаля. Тимът все още е много активен в атака и радва феновете с ярък футбол.

Шефилд Юнайтед игра в Чемпиъншип през миналия сезон, но нещата в елитната дивизия все още не вървят. Резултатите на отбора остават много от желаните. В четири мача Шефилд Юнайтед завърши наравно и допусна три поражения. Отборът има само една точка и заема 17-то място в класирането на Висшата лига.

Гостуването на Тотнъм не вещае нищо добро за гостите. Шпорите са в страхотна форма. Лондончани едва ли ще се спънат в мач с някой от аутсайдерите, който при това е допуснал седем гола в четири мача от Висшата лига.

Прогноза: Тотнъм - Шефилд Юнайтед 2:0

 

Нюкасъл - Брентфорд

Преди началото на този сезон имаше големи очаквания към "свраките". В сравнение с миналата година Нюкасъл стана още по-силен, подписвайки с няколко топ играчи, но нещо се обърка от началото на шампионата. Нюкасъл е на 14-о място в таблицата на Висшата лига с 3 точки след 4 кръга. Отборът отбеляза и допусна 7 пъти.

В 1-ия кръг на английското първенство Нюкасъл победи Астън Вила (5:1) и тогава изглеждаше, че "свраките" ще продължат да се представят толкова уверено, но тимът загуби три пъти, отбелязвайки само 2 гола през този период.

Брентфорд стартира много добре сезона, заемайки 8-мо място в класирането на Висшата лига след 4 кръга. Брентфорд събра 6 точки, но по-важното е, че изглежда стабилен и сплотен.

Интересното е, че Брентфорд не е загубил нито един мач този сезон. Отборът спечели 2 от 6 мача, останалите завърши наравно. През този период Брентфорд вкара 8 гола и допусна 5.

Освен това отборът има нападател, който може да реши изхода на мачовете. 24-годишният Брайън Мбеумо отбеляза 4 гола в 4 мача от Висшата лига, а също така отбеляза по един гол в последните 2 мача.

Последният път, когато Брентфорд и Нюкасъл се срещнаха през април тази година. В този мач "свраките" победиха като гост (2:1), а нападателят на Брентфорд Айвън Тоуни не успя да реализира дузпата.

В този мач букмейкърите дават предимство на отбора домакин. Ние сме съгласни с това, но препоръчваме да се има едно наум.

Прогноза: Нюкасъл - Брентфорд 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
310