Интер няма да сгреши срещу Виктория


Н. Гавазов

Интер няма да сгреши срещу Виктория

Интер - Виктория

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 26.10.2022 г.

Час: 19:45 ч.

Съдия: Ларс Екберг (Швеция)

Интер посреща Виктория Пилзен в мач от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига и ще се опита да вземе трите точки, които ще гарантират мястото на миланци в плейофите на турнира, независимо от това как ще се развият събитията в последния кръг. Големият въпрос, който вълнува най-вече феновете на Барселона е: ще могат ли чешките футболисти да се противопоставят на "нерадзурите" и така косвено да подпомогнат каталунците или двубоят е с предрешен край.

Интер свърши страхотна работа в последните два мача от групата си, събирайки 4 точки от сблъсъците с Барселона. Първо миланци победиха "блаугранас" с 1:0 в началото на месеца, а седмица по-късно направиха 3:3 на "Камп Ноу". При това хората на Симоне Индзаги бяха близо до пълен комплект точки, след като поведоха с 3:2 в 89-та минута. Така Интер събра 7 точки, с три повече от Барселона, което означава, че ако тази разлика се запази преди финалните мачове, италианският колектив ще участва в плейофите на Шампионска лига. Учудващо обаче "нерадзурите" имат проблеми в Серия А. Да, тимът постигна три поредни успеха, но с 21 точки се намира на седма позиция в таблицата за класиране.

Виктория е аутсайдерът в квартета и това се знаеше още при жребия. Чешкият колектив се бори, опитва се да не изглежда като боксова круша, но разликата в класите си казва думата. Пилзенци загубиха и четирите си мача, като допуснаха 16 гола и вкараха само 3. Иначе хората на Михал Билек са лидери в чешкото първенство, с четири точки пред близкия си преследвач.

Далберт, Брозовия и Бразао са аут от домакините. Буча заради картони няма да играе от гостите.

Двата отбора не се бяха срещали до тази година. Напомняме, че през септември Интер с лекота победи Виктория в Чехия с 2:0, с голове на Джеко и Дъмфрис.

Интер е фаворит в срещата и всякакъв друг резултат освен домакинска победа ще е огромна изненада.

Прогноза: Интер - Виктория 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виктория Пилзен (Михал Билек)
 
Станек
   
Йемелка
Хейда
Перника
Хавел
Москера
Ндие
Калвах
Влканова
Чори
Клемент
Кореа
Мартинес
Димарко
Мхитарян
Чалханоглу
Барела
Дъмфрис
Ачерби
Де Врий
Шкриняр
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Виктория Пилзен 2:0

  Сподели
489