Трудни минути очакват Юнайтед на Сейнт Джеймсис Парк


Т. Михайлов

Трудни минути очакват Юнайтед на Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 19.04.2011
Час: 21:45
Съдия: Лий Пробърт


Три дена след като се раздели с мечтите си за требъл, отпадайки в полуфиналите на ФА Къп, Манчестър Юнайтед ще трябва да търси успеха като гост на Нюкасъл, за да продължи по верния път към титлата във Висшата лига. 6 кръга преди края “червените дяволи” са основен фаворит за трофея, водейки с 6 точки пред Арсенал и 8 пред Челси.

Събота не бе най-добрият ден за Сър Алекс Фъргюсън, който трябваше да види как тимът му отпада от градския си съперник Манчестър Сити. Загубата с 0:1 на “Уембли” дойде след груба грешка на Майкъл Карик, но Димитър Бербатов изпусна страхотни положения през първото полувреме. Пол Скоулс пък бе изгонен. Чисто игрово Юнайтед не показа формата си от последните няколко мача, които изигра. Все пак през първата част “червените дяволи” доминираха.

Нюкасъл се радва на добър сезон след завръщането си във Висшата лига, намирайки се на 10-ата позиция с 39 точки на цели 6 от опасната зона и само на 1 от заветните 40, които винаги гарантират оставане в елита. За “свраките” тази година бе важна от гледна точка на възвръщане на големите им амбиции за по-предно класиране, които да бъдат преследвани догодина. Напоследък Нюкасъл показва колеблива форма като в миналия кръг отстъпи с 1:0 на Астън Вила.

Наказанието на Уейн Рууни от 2 мача изтече и се очаква англичанинът да се завърне на терена. Вероятно негов партньор ще бъде Чичарито, след като Бербатов направи сериозни пропуски срещу Манчестър Сити. Заради червени  картони наказани са Скоулс, както и Еванс. Контузени са Харгрийвс и Линдегаард.

Нюкасъл, който е с 5 победи, 6 равни и 5 загуби у дома през сезона няма да може да разчита на доста футболисти. Контузени са Леон Бест, Стивън Айланд, Хатем Бен Арфа и Алан Смит. След продажбата на Анди Керъл най-резултатен в отбора на “свраките” е Кевин Нолън.

Самочувствието на Манчестър Юнайтед ще бъде наранено след загубата от Сити, а мачовете на “червените дяволи” идват един след друг. С оставащи двубой срещу Арсенал и Челси Висшата лига не е решена в полза на Бербатов и компания. Едно равенство на “Сейнт Джеймсис Парк” би завързало интригата, но именно това е най-вероятният резултат от мача.

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

26 февруари Нюкасъл - Болтън 1:1 (Висша лига)
05 март Нюкасъл - Евъртън 1:2 (Висша лига)
19 март Стоук Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
02 април Нюкасъл - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
10 април Астън Вила - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

02 април Уест Хем - Манчестър Юнайтед 2:4 (Висша лига)
06 април Челси - Манчестър Юнайтед 0:1 (Шампионска лига)
09 април Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:0 (Висша лига)
12 април Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (Шампионска лига)
16 април Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

132 мача
32 победи за Нюкасъл
34 равенства
66 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 261:198 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 5.50
Равен - 3.70
Манчестър Юнайтед - 1.66

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 5.10
Равен - 3.65
Манчестър Юнайтед - 1.65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199