Манчестър Юнайтед ще се върне към победите срещу Болтън


Т. Михайлов

Манчестър Юнайтед ще се върне към победите срещу Болтън

Манчестър Юнайтед - Болтън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 19.03.2011
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър


Манчестър Юнайтед посреща Болтън в двубой от 30-ия кръг на Висшата лига. “Червените дяволи” са лидер в класирането с 3 точки аванс пред преследвача Арсенал, който обаче има мач по-малко. Така победата се явява задължителна, ако Сър Алекс иска в края на сезона тимът му да триумфира с 19-та титла.

С победи над Арсенал за ФА Къп и Олимпик Марсилия в Шампионската лига Манчестър Юнайтед забрави тежката седмица, в която бе победен от Челси и Ливърпул. От тогава обаче във Висшата лига не е имало мачове. Все пак у дома “червените дяволи” са почти безгрешни и имат само едно равенство с Уест Бромич. Победата във вторник срещу Марсилия ще даде самочувствие на домакините, които имат доста проблеми с контузиите.

Болтън прави много силен сезон като в момента е на 7-ата позиция и ще направи всичко възможно да намери място в евротурнирите от следващата кампания. Във ФА Къп Болтън също прави чудеса като му предстои полуфинал със Стоук. В последния си мач, който беше именно за Купата, момчетата на Оуен Койл надиграха носителя на Карлинг къп Бирмингам с 3:2 на “Сейнт Андрюс”. Уондърърс е в добра серия във Висшата лига, като има само една загуба в последните си 5 мача.

Интересна е статистиката преди този мач. Болтън има само една точка в последните си 7 гостувания и общо 2 победи извън “Рийбок” от началото на сезона. Освен това тимът има едва 1 победа в 16 мача с Юнайтед. “Червените дяволи” не са допускали повече от 9 удара в очертанията на вратата си в един мач от Висшата лига от 2003 година.

Сър Алекс Фъргюсън, за който мачът с Болтън ще е първият от 5-те наказание за недоволството му от съдийството срещу Челси, има ужасни проблеми със състава. 11 футболисти са с контузии, сред които Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Рафаел и Андерсон. Има голям шанс Еванс, Парк и Оуен да са възстановени за срещата в събота.

Сам Рикетс ще е аут до края на сезона за Болтън. Зат Найт най-вероятно ще се завърне след международната пауза, в края на месеца. Даниел Стъридж също се завръща в състава, след като не игра за ФА Къп, тъй като няма картотека за турнира.

Манчестър Юнайтед има страхотни пробелми в защитен план, но остава фаворит за трите точки. Нападението на “червените дяволи” е доста силно, независимо в каква формация играе и ще компенсира грешките на отбраната, за да върне тима на верния път към титлата.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

26 февруари Уигън - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)
01 март Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)
06 март Ливърпул - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
12 март Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
15 март Манчестър Юнайтед - Марсилия 2:1 (Шампионска лига)

Болтън:

16 февруари Уигън - Болтън 0:1 (ФА Къп)
20 февруари Фулъм - Болтън 0:1 (ФА Къп)
26 февруари Нюкасъл - Болтън 1:1 (Висша лига)
05 март Болтън - Астън Вила 3:2 (Висша лига)
12 март Бирмингам - Болтън 2:3 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Болтън

103 мача
46 победи за Манчестър Юнайтед
23 равенства
34 победи за Болтън
Голова Разлика: 169:134 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.36
Равен - 4.75
Болтън - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.36
Равен - 4.35
Болтън - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202