Ще захапят ли вълците Манчестър Юнайтед?


Т. Михайлов

Ще захапят ли вълците Манчестър Юнайтед?

Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 05.02.2011
Час: 19:30
Съдия: Майкъл Оливър

Манчестър Юнайтед гостува на Уулвърхемптън в двубой от 26-ия кръг на Висшата лига. Две-трети от шампионата почти изминаха като 18-кратните шампиони са лидер в класирането на 5 точки пред Арсенал, но имат доста по-трудна програма. “Вълците” пък са на дъното, но едва ли ще се откажат от битката за оцеляване.

Това, което закотви Уулвърхемптън на последното място бе серията от 3 поредни загуби, последната от които на “Рийбок Стейдиъм” срещу Болтън с 1:0 с гол на Даниел Стъридж в 90-ата минута. От началото на сезона “вълците” бяха направили няколко страхотни мача срещу тимовете в Топ 4 и в никакъв случай не са отбор, който трябва да се подценява.

Манчестър Юнайтед сякаш започна да печели като гост, тъй като на “Олд Трафорд” “червените дяволи” имат само една грешна стъпка. Тимът на Сър Алекс Фъргюсън все още не е губил във Висшата лига, като изравни рекорда си от сезон 1998/99. Сега има шанс постижението да се надгради. Признак, че това може да се случи даде Уейн Рууни, който вкара два гола срещу Астън Вила и сякаш навлиза във форма.

Мик Макарти, чиято работа виси на косъм, е притеснен от състоянието на Майкъл Мансиен, Китли, Гедиора и Фоли които са под въпрос. Рекордът на “вълците” у дома е 5-2-5, като на “Молиню” те победиха Челси и Астън Вила. Въпреки това, тимът е непостоянен с 4 успеха и 4 загуби в последните си 8 мача у дома.

Легендата Гари Невил сложи край на кариерата си, давайки си сметка, че няма да успее да възвърне добра форма след серията си контузии. Все пак за тима на Сър Алекс се завръща Рафаел. Контузени са Харгрийвс и Валенсия. Парк се завърна от шампионата на Азия, но може да получи още малко почивка.

Манчестър Юнайтед победи Уулвс в 5 мача за последните 2 сезона. Две от срещите бяха за Карлинг къп. 4 от мачовете обаче се решиха само с гол разлика и дори тези на “Олд Трафорд” в началото на сезона не бяха никак лесни. Миналата година на “Молиню” “червените дяволи” победиха с 1:0 с късен гол на Пол Скоулс. Всички тези цифри ясно показват, че Манчестър Юнайтед е фаворит за трите точки, но мачът в никакъв случай няма да е лек за Бербатов и компания. Равенството също не е изключено като коефециентът ще се хареса на по-смелите играчи.

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

15 януари Манчестър Сити - Уулвърхемптън 4:3 (Висша лига)
18 януари Уулвърхемптън - Донкастър 5:0 (ФА Къп)
22 януари Уулвърхемптън - Ливърпул 0:3 (Висша лига)
30 януари Уулвърхемптън - Стоук Сити 0:1 (ФА Къп)
02 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

16 януари Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
22 януари Манчестър Юнайтед - Бирмингам 5:0 (Висша лига)
25 януари Блекпул - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
29 януари Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 1:2 (ФА Къп)
01 февруари Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед

82 мача
30 победи за Уулвърхемптън
13 равенства
39 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 141:120 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 8.50
Равен - 4.50
Манчестър Юнайтед - 1.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172