Анонс на 28-я кръг на ВЛ - срещите в недела


Н. Гавазов

Анонс на 28-я кръг на ВЛ - срещите в недела

В неделя, 7 март, 28-ият кръг на Висшата лига ще продължи с четири мача. FUTBOL TV предлага анонс на два от двубоите, а останалите две срещи са в отделна прогноза.

УБА - Нюкасъл

Невероятно важен мач и за двата отбора. В случай на победа, Уест Бром ще намали разликата от спасителното 17-о място, заето точно от Нюкасъл, до шест точки, а в случай на поражение ще изостане с 12 точки от противника. "Дроздовете“ са спечелили само пет от своите 23 мача във Висшата лига срещу "свраките", губейки 12 пъти. От друга страна Нюкасъл има своите проблеми при гостуванията, записвайки само три победи от 13 опита. При това Нюкасъл допусна 22 гола и вкара само 11.

Крилото на Уест Бром Грейди Дианганга пропуска третия си пореден мач поради болест. Кийрън Гибс е под въпрос.

Нюкасъл загуби до април Алън Сен-Максимин и Мигел Алмирон. Калъм Уилсън също е в лазарета. Федерико Фернандес, Исак Хейдън и Емил Крафт ще имат тестове за фитнес.

Съветът ни е в тази среща да се използва двоен шанс, ако няма такава възможност, по-вероятно е домакините да спечелят мача.

Прогноза: УБА - Нюкасъл 2:1

 

Тотнъм - Кристъл Палас

След поредица от пет поражения в шест мача във Висшата лига, Тотнъм се разсъни  и си осигури две поредни победи за първи път от ноември, докато Кристъл Палас завърши двата си последни мача с резултат 0:0. "Шпорите" са без загуба срещу "орлите" в 11 поредни двубоя, записвайки  девет победи.

Полузащитникът на Тотнъм Джовани Ло Селсьо все още не е излекувал травмата на сухожилията си.

Нападателят на Палас Уилфрид Заха се завръща след като пропусна пет мача заради контузия на подбедрицата. Джеймс Маккарти, Натаниел Клайн, Джеймс Макартур, Мамаду Сако и Джеймс Томкинс няма да помогнат на отбора.

Фаворит е Тотнъм и "1" изглежда разумен залог. В добавка очакваме попадения в срещата, за това и предлагаме опцията "над 2.5 гола".

Прогноза: Тотнъм - Кристъл Палас 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
414