Анонс на 27-ми кръг на ВЛ - срещите е четвъртък


Н. Гавазов

Анонс на 27-ми кръг на ВЛ - срещите е четвъртък

В четвъртък, 4 март, 27-ият кръг на Висшата лига ще продължи с три мача. Предлагаме на вашето внимание анонс на две от срещите. Централният двубой на кръга Ливърпул - Челси може да прегледате в отделна прогноза.

Фулъм - Тотнъм

От началото на декември само Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Лестър претърпяха по-малко поражения във Висшата лига от Фулъм, чиято безпогрешна серия в лигата вече е пет срещи. Тотнъм загуби и трите си последни гостувания във Висшата лига, като вкара само един гол, но също така хората на Жозе Моуриньо са и без загуба в 18 от последните си 23 гостувания. "Котиджърсите“ постигнаха само една победа в последните си 14 срещи със "шпорите“ в шампионата. Факт е също така, че хората на Скот Паркър са без победа в 16 от последните си 18 мача и са без гол в пет от предходните си девет срещи.

Само халфът Том Карни е в лазарета на Фулъм.

Единствената загуба на Тотнъм е Джовани Ло Селсьо, но завръщането му е много близо.

Прогноза: Фулъм - Тотнъм 0:1

 

УБА - Евертън

Миналият уикенд Уест Бром спечели като по чудо срещу Брайтън макар и да губеше в резултата. Истината е, че Сам Алърдайс успява да вдъхне живот на "дроздовете" и да мобилизира играчите си. Но в тежест на тима е периодът преди Големия Сам -тимът допусна 55 гола и по този показател е най-лош в Лигата. Освен това УБА е без победа в 30 от предишните си 34 мача и допуснаха два и повече гола в 9 от предишните 12 срещи. Евертън е добър като гост, без загуба в осем поредни мача във Висшата лига, включително шест победи. Също така хората на Карло Анчелоти вкараха два и повече гола в предишните си 4 гостувания. УБА спечели само веднъж в последните 12 срещи с "карамелите" в рамките на шампионата. Последната победа на домакините срещу мърсисайдци тук е от 2012 г.

Халфът на Уест Бром Робърт Снодграс е решил проблемите с коляното и прасеца. Семи Аджаи се завръща, след като бе дисквалифициран.

Евертън ще трябва да оцени състоянието на Робин Олсен, Шеймъс Коулман, Том Дейвис и Джеймс Родригес. Йери Мина, Жан-Филип Гбамен и Фабиан Делф определено няма да играят.

Тежък мач и за двата тима. Равенството няма да е изненада, ако обаче трябва да избираме един знак, нека той да бъде "2".

Прогноза: УБА - Евертън 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
463