Анонс на 27-я кръг на ВЛ - срещите в сряда


Н. Гавазов

Анонс на 27-я кръг на ВЛ - срещите в сряда

В сряда, 3 март, ще се проведат три мача от 27-ия кръг на Висшата лига. FUTBOL TV представя на вниманието на своите читатели две от тези срещи, а третата е Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед е в отделен анонс.

 

Бърнли - Лестър

Бърнли спечели само един от последните си седем мача във Висшата лига. През този сезон на "Търф Мур" бяха вкарани 24 гола, по-малко от всеки друг стадион във Висшата лига. Лестър, страдащ от контузии и лоша форма на Джейми Варди е заплашен от три поредни поражения за първи път при Брендън Роджърс, като се вземат предвид всички състезания. Факт е, че Бърнли спечели три от последните си четири домакински мача срещу "лисиците".

Нападателят Крис Ууд може да направи първия си старт от месец за Бърнли, но Ерик Питърс, Йохан Берг Гудмундсон, Роби Брейди и Ашли Барнс са контузени.

Нападателят на Лестър Харви Барнс претърпя операция на коляното и ще отсъства поне шест седмици. Ако Джони Евънс няма време да излекува мускула на прасеца, той може да бъде заменен от Уесли  Фофана. Джейми Варди ще играе въпреки проблемите в слабините.

Прогноза: Бърнли - Лестър 1:1

 

Шефилд Юнайтед - Астън Вила

След като се "разсъни" за известно време, Шефилд Юнайтед претърпя четири поредни поражения във Висшата лига, а в последните три дори не вкара гол. Астън Вила не е загубила нито един от последните си три мача в лигата, опазвайки суха вратата си. "Остриетата“ спечелиха само една победа в девет срещи с Бирмингам във Висшата лига.

Защитникът на Шефилд Юнайтед Крис Башам ще пропусне няколко седмици и ще бъде придружен в лазарета от Джон Игън, Джейдън Богъл, Джак О'Конъл, Сандър Берге и Джак Робинсън.

Капитанът на Вила Джак Грилиш ще пропусне третия си пореден мач заради  контузия в прасеца. Емилиано Мартинес се възстанови от травма на слабините си. Нападателят Уесли Мораес едва започна тренировки.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Астън Вила 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233