Манчестър Юнайтед ще продължи с победите и в Карлинг къп


Т. Михайлов

Манчестър Юнайтед ще продължи с победите и в Карлинг къп

Уест Хем - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 30.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Марк Клатънбърг


Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хем в четвъртфинален двубой от турнира за Карлинг къп. “Червените дяволи”, които спечелиха трофея в последните две години ще се опитат да продължат серията си от мачове без загуба във всички турнири. “Чуковете” пък трябва да се реваншират пред своите фенове след слабите си игри във Висшата лига.

Юнайтед отстрани Уулвърхмемптън в предишния кръг след интересен мач на “Олд Трафорд”. От тогава мина доста време и тимът на Сър Алекс Фъргюсън повиши формата си като вече е лидер във Висшата лига. В последния кръг “червените дяволи” размазаха със 7:1 Блекбърн, но най-коментираната тема бяха 5-те гола на Димитър Бербатов и страхотният му тандем с Уейн Рууни, който се завърна от контузия.

На “Ъптън парк” нещата съвсем не са толкова розови. Уест Хем е последен и едва ли на играчите им е до подвизи в Карлинг къп. Все пак трябва да се отбележи, че в последните няколко кръга “чуковете” живнаха и имат само една загуба от 5 мача. В събота те победиха с 3:1 Уигън като това бе едва вторият им успех през сезона. До четвъртфиналите на Купата на Лигата тимът на Аврам Грант стигна след 3:1  над силния Стоук като мачът бе решен в продълженията.

Пол Скоулс остава под въпрос за мача. Със сигурност аут са Майкъл Оуен и Оуен Харгрийвс. Валенсия ще се завърне през февруари. Разбира се Сър Алекс ще заложи на повече резерви, за да даде почивка на звездите си като в центъра на защитата ще видим Крис Смолинг и Джони Еванс, а в атака Ернандес и може би Рууни, който има нужда да натрупа игрови минути.

Доста са контузиите в състава на домакините. Мануел да Коща, Джак Колисън, Томас Хитцълшпергер, Антъни Едгар и Питър Куруц са твърдо аут. Скот Паркър се завърна след грип срещу Уигън, а Валон Бехрами е възстановен от контузия и ще може да вземе участие в мача.

Добрата форма, в която навлиза Манчестър Юнайтед дава основание да заложим на тях за победител в срещата. Все пак “червените дяволи” ще играят с повече резерви, което дава шанс на домакините. От своя страна Уест Хем не иска да разочарова публиката си със загуба, но оцеляването в елита е по-важно и един турнир по-малко ще позволи на тима да се концентрира върху голямата цел.

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

06 ноември Бирмингам - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
10 ноември Уест Хем - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
13 ноември Уест Хем - Блекпул 0:0 (Висша лига)
20 ноември Ливърпул - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
27 ноември Уест Хем - Уигън 3:1 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

10 ноември Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
13 ноември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
20 ноември Манчестър Юнайтед - Уигън 2:0 (Висша лига)
24 ноември Рейнджърс - Манчестър Юнайтед 0:1 (Шампионска лига)
27 ноември Манчестър Юнайтед - Блекбърн 7:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Манчестър Юнайтед

99 мача
30 победи за Уест Хем
22 равенства
47 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 190:129 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 5.00
Равен - 3.60
Манчестър Юнайтед - 1.72

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164