Юнайтед гони задължителна победа над УБА


Т. Михайлов

Юнайтед гони задължителна победа над УБА

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 16.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Марк Джоунс


Манчестър Юнайтед посреща Уест Бромич в двубой от 8-ия кръг на Висшата лига. “Червените дяволи” изостават на 5 точки от лидера Челси заради четирите си равенства извън “Олд Трафорд”.

В последния кръг възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън направиха 0:0 срещу Съндърланд като по-скоро може да се счита, че спечелиха една точка, отколкото че са изгубили две. Така Юнайтед бе изместен от Манчестър Сити, който вече е втори. В лагера на 18-кратния шампион има някои проблеми свързани най-вече с името на Уейн Рууни. Около нападателя се заформи интрига след негово изказване, че е напълно здрав, макар Сър Алекс да твърди, че националът е с контузия.

Новакът Уест Бромич се представя отлично от началото на сезона и в момента заема 6-ата позиция с 11 точки, колкото има и четвъртият Арсенал. След като шокираха Арсенал на “Емирейтс” “дроздовете” изпуснаха да победят Болтън, правейки 1:1. Но при всички случай вместо да се бори за оцеляване, както очакваха повечето специалисти, тимът на Роберто Ди Матео е в играта за евротурнирите.

Ветераните Райън Гигс и Поул Скоулс могат да се завърнат в състава на Юнайтед, след като контузиите им отшумяха. Положението около Уейн Рууни не е ясно като е твърде възможно Сър Алекс да гоизвади от групата. Парк е с болки в коляното след мач на Южна Корея. Харгрийвс отново няма да се завърне, след като пропусна тренировка тази седмица.

Основният реализатор на Уест Бромич Питър Одемвинге е под въпрос заради контузия в коляното. Резервата Исмаел Милър е с разтежение, но веротно ще е готов за мача. Младокът Джо Маток е на линия. Словашкият национал Марек Чех е аут с контузия в глезена.

Статистиката е твърдо против Уест Бромич, който няма успех на “Олд Трафорд” от 30 години. Поредна грешка на Юнайтед и то пред своя публика може да се окаже фатална за борбата за титлата и хората на Сър Алекс ще направят всичко възможно  да не я допуснат. След дълга пауза стават изненади, но едва ли в този мач ще станем свидетели на такава.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

19 септември Манчестър Юнайтед - Ливърпул 3:2 (Висша лига)
22 септември Скънторп - Манчестър Юнайтед 2:5 (Карлинг Къп)
26 септември Болтън - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
29 септември Валенсия - Манчестър Юнайтед 0:1 (Шампионска лига)
02 октомври Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

11 септември Уест Бромич - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
18 септември Уест Бромич - Бирмингам 3:1 (Висша лига)
22 септември Уест Бромич - Манчестър Сити 2:1 (Карлинг Къп)
25 септември Арсенал - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)
02 октомври Уест Бромич - Болтън 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич

101 мача
44 победи за Манчестър Юнайтед
23 равенства
34 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 191:158 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.25
Равен - 5.75
Уест Бромич - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
171