Втората визита на Юнайтед в Ливърпул май ще е успешна


.

Втората визита на Юнайтед в Ливърпул май ще е успешна

В събота по обед шампионът Манчестър Юнайтед гостува на Евертън в среща от поредния кръг на Премиършип. “Червените дяволи” бяха в съседния си наскоро, но загубиха от Ливърпул с 2:1. Сега задачата им е наглед по-лесна, а и с това, което показаха срещу Селтик би трябвало да вземат пълен сбор точки.
 
Уейн Рууни се прочу по света през 2002 година, отбелязвайки победен гол срещу Арсенал. Тогава обаче той играеше за Евертън. На “Гудисън” той бе любимецът на феновете. През 2004 той носеше фланелка “Веднъж син, вечно син” – после премина в червения колос.

Освен него шампионите имат в добавка още едно тежко оръжие. Бербатов започна да вкарва гол след гол и вече е фаворит за топреализатор в Шампионската лига. В Премиършип той има само едно попадение, но и тук се отпуши наскоро. Наистина е стряскащо, ако си помислим, че тези двамата ще развият още своето партньорство.

Да погледнем играта на Евертън, защото тази на Юнайтед всеки я е гледал. “Карамелите” имат сериозни проблеми с опазването на вратата си. Странно, защото това бе силата на тима на Мойс през изминалия сезон. 18 гола във вратата за 8 кръга е неприятна статистика. Мнозина намират причина за това в напускането на Лий Карсли. Маруан Фелаини бе купен за доста пари, но не прави това, което се иска от него. Така Евертън е 16-ти далеч от борбата за Топ 4, в която се надяваше да участва.

Йобо се завръща за Евертън след прекаран грип. Има шанс и Аничебе и Кастийо да се справят с разтеженията си навреме. Ларс Якобсен е аут заради травма в рамото Тим Кейхил изтърпява наказание.


Рио Фърдинанд и Патрис Евра са възстановени и ще се завърнат в състава на шампионите. Те пропуснаха побоя над Селтик. Още малко ще трябва да се изчака, за да видим Карик и Харгрийвс в игра. Скоулс е аут до Коледа.

Кофти нещо е защитата ти да е като разкъсана ограда, когато играеш с Манчестър Юнайтед. За жалост на Евертън те са в такава ситуация. Проблемите им с контузени играчи също ще си кажат думата, а нападателите в червено са набрали свръхзвукова скорост. Естествено и Евертън има с какво да отговори. Това е отбор, който винаги може да удари големите. Особено у дома. Шампионите са поуморени след мача със Селтик, но пък точките им са безценни, защото в неделя играят лидерите Челсии Ливърпул и изоставането може да бъде смалено.

Последни 5 мача:

Евертън: ЗРЗЗЗ

Ман Юнайетд: ППППП

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
24