Юнайтед търси първи успех като гост


Т. Михайлов

Юнайтед търси първи успех като гост

Болтън - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 26.09.2010
Час: 14:00
Съдия: Фил Дауд


Манчестър Юнайтед гостува на Болтън в неделна среща от 6-ия кръг на Висшата лига. “Червените дяволи” все още нямат победа навън, а трите точки са им изключително ценни, след като големите им фаворити Челси и Арсенал загубиха своите мачове.

Болтън започна със средно темпо сезона като в рамките на 5 кръга записа победа, три равни и загуба. Поражението бе от Арсенал, а единственият успех над Уест Хем. В последния кръг “тротърс” постигнаха добро равенство 1:1 на “Вила парк”, но няколко дена по-късно отпаднаха от Карлинг къп след 0:1 от Бърнли. Последната победа на тима над Манчестър Юнайтед е от 2007, когато Анелка се разписа, но като цяло историята е тотално в полза на английския хегемон, който записа дубъл над съперника си в последните два сезона.

Предпоставките за нова победа са налице. Манчестърци победиха в последния кръг кръвния враг Ливърпул в едно невероятно дерби, в което най-добрия играч на вицешампионите през този сезон Димитър Бербатов реализира хеттрик. С изцяло променен състав възпитаниците на Сър Алекс разбиха с 5:2 Скънторп за Карлинг къп. Големият проблем обаче са гостуванията във Висшата лига. Само за два мача Юнайтед изгуби 4 точки и то, допускайки голове в самия край на срещите с Фулъм и Евертън.

Кевин Дейвис и Юси Яскелайнен се завръщат в състава на Болтън след наказание. Гари Кейхил обаче ще трябва да изчака още един мач. Джоуи О’Брайън и Шон Дейвис остават извън игра поради контузии.

Контузените в Юнайтед са Оуен Харгрийвс, Майкъл Карик и Антонио Валенсия. Рио Фърдинанд ще се завърне в защитата, след като игра срещу Скънторп. Джони Еванс ще седне на пейката. Сър Алекс ще избира между Парк и Гигс.

Амбицираният да си върне титлата тим на Юнайтед е длъжен да спечели трите точки за пръв път навън. Резултатите в кръга са изцяло в полза на “червените дяволи” и те няма да изпуснат шанса да се долепят до Челси. Още повече, че Болтън рядко им създава проблеми.

Последни 5 изиграни срещи:


Болтън:

24 август Саутхемптън - Болтън 0:1 (Карлинг Къп)
29 август Болтън - Бирмингам 2:2 (Висша лига)
11 септември Арсенал - Болтън 4:1 (Висша лига)
18 септември Астън Вила - Болтън 1:1 (Висша лига)
21 септември Бърнли - Болтън 1:0 (Карлинг Къп)

Манчестър Юнайтед:

28 август Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
11 септември Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
14 септември Манчестър Юнайтед - Рейнджърс 0:0 (Шампионска лига)
19 септември Манчестър Юнайтед - Ливърпул 3:2 (Висша лига)
22 септември Скънторп - Манчестър Юнайтед 2:5 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Болтън - Манчестър Юнайтед

102 мача
34 победи за Болтън
22 равенства
46 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 167:132 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Болтън - 7.50
Равен - 4.00
Манчестър Юнайтед - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
241