Хем ще успее ли да си осгури оставане в елита срещу Фулъм?


.

Хем ще успее ли да си осгури оставане в елита срещу Фулъм?

Фулъм - Уест Хем
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 02.05.2010
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринер


В предпослена среща от 37-ят кръг на английската Висша лига Фулъм приема Уесхт Хем на "Крейвън Котидж". Фулъм в момента се намират на 13-та позиция в класирането с актив от 43 точки и със сигурност си осигуриха място в елита на Англия и през следващия сезон. Досега през кампанията те записаха общо 11 победи, 10 равества и 14 загуби. През миналят уикенд тима загуби при гостуването си на Евертън с 2:1. Радостното е, че тима се представя коренно различно в турнира Лига Европа. Те успяха да се класират за финала, след като успяха да остранят Хамбургер, след драматичен обрат на "Крейвън Котидж". Така на финала те ще срещнат Атлетико Мадрид, който успя да елиминира европейският гигант Ливърпул, който също се представяше много добре в турнира.

Финалистите в Лига Европа Фулъм вероятно няма да рискуват с Боби Замора срещу Уест Хем в неделя. Американецът Клинт Демпси вероятно ще започне на мястото на Замора, след като пропусна двубоя с Хамбургер. Стафано Окака и Нико Шори се връщат за Фулъм, след като не бяха картотекирани за двубоя от Лига Европа.

Съперниците им Уест Хем се намират на ръба на зоната на изпадащите, като в момента се намират на 17-та позиция в таблицата с инкасирани 34 точки и все още има опасност да отпаднат от елита на Англия. През сезона те регистрираха общо 8 победи, 10 равенства и 18 загуби. През миналият уикенд тима успя да победи с 3:2 у дома Уигън и така повиши шансовете си за оставане. 

Централният защитник на чуковете Джеймс Томкинс и Халфът Луйс Боа Морте ще бъдат на разположение за двубоя. Бразилският нападател Илан също ще бъде на разположение на мениджъра Джанфранко Дзола, но няма да може да разчита на Кийрън Дауер, Херита Илунга, Зайвън Хайнс и Джак Колисън.

Смятам, че и двата отбора няма да искат да загубят този мач и едно равенство е напълно логично. Домакините ще довършат сезона без проблеми и гостите ще вземат така нужната им точка. Фулъм няма какво да губи в този мач, за сметка на Уест Хям и не мисля, че Рой Ходжсън ще се втурне на всяка цена за победата.

Прогноза: Фулъм - Уест Хем 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

11 април Ливърпул - Фулъм 0:0 (Висша лига)
17 април Фулъм - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
22 април Хамбургер - Фулъм 0:0 (Лига Европа)
25 април Евъртън - Фулъм 2:1 (Висша лига)
29 април Фулъм - Хамбургер 2:1 (Лига Европа)

Уест Хем:

27 март Уест Хем - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
04 април Евъртън - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
10 април Уест Хем - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
19 април Ливърпул - Съндърланд 3:0 (Висша лига)
24 април Уест Хем - Уигън 3:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Уест Хем

31 мача
10 победи за Фулъм
7 равенства
14 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 53:44 за Уест Хем

През този сезон:

04 октомври 2009 Уест Хем - Фулъм 2:2 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.37
Равен - 3.25
Уест Хем - 3.10


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
49