Уест Хем – Суонзи: И двата отбора ще се борят с всички сили поне за точка


FUTBOL-TV

Уест Хем – Суонзи: И двата отбора ще се борят с всички сили поне за точка

Уест Хем - Суонзи
Стадион: "Лондон Стейдиъм", Лондон
Дата: 08.04.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд


Важен двубой за оцеляването се очертава да е сблъсъка тази събота между Уест Хем и Суонзи. Домакините са вече активно в борбата за оставане в елита, макар че в средата на сезона показаха признаци за съживяване, докато "лебедите" след лошите последни резултати отново се намират в зоната на изпадащите.

Лондончани бяха надвити с 3:0 в дербито с градския съперник Арсенал в миналия кръг, което беше пета поредна загуба за отбора и 7-ми мач без успех. Това приближи "чуковете" на 5 точки от последните трима и място за повече грешки няма с оглед нелеката предстояща програма. Известна доза спокойствие в клуба може да е подкрепата на ръководството към Славен Билич, който очевидно ще запази поста си поне до лятото. Анджело Огбона, Педро Обиянг и Уинстън Рийд и този кръг са извън игра за Уест Хем, а Микаил Антонио е под въпрос заедно с Аарън Кресуел.

Суонзи изпусна победата срещу Тотнъм в средата на седмицата, когато води до 88-та минута преди да бъде изравнен резултата от Деле Али, а след това Хьон-Мин Сон и Кристиан Ериксен довършиха съперника с два бързи гола. Това беше трето поражение от 4 кръга насам, което смъкна "лебедите" в зоната на изпадащите на 2 точки от 17-я Хъл. Пол Клемънт няма да може да разчита отново на Анхел Ранхел, Нейтън Дайер и Леон Бритън, докато Кайл Ноутън и Фернандо Йоренте остават под въпрос. Испанският нападател пропусна последните две срещи и се видя, че без него атаката на гостите се затруднява и при евентуална негова липса играта на тима ще страда много.

Интересен и любопитен двубой между съперници, които са в серия от поредни загуби и допускат традиционно много голове. Суонзи е отборът с най-слаба защита в елита, а Уест Хем е трети по този негативен показател. И двата тима ще внимават повече да не получат попадение, отколкото да реализират, но домакинският фактор и по-голямата класа ще принудят "чуковете" да бъдат по-активни.

Прогноза: Уест Хем - Суонзи 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167