Хъл – Мидълзбро: Домакините с важна стъпка към оцеляването


FUTBOL-TV

Хъл – Мидълзбро: Домакините с важна стъпка към оцеляването

Хъл Сити - Мидълзбро
Стадион: "КСОМ Стейдиъм", Хъл
Дата: 05.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Майкъл Оливър


Битка между намиращите се в зоната на изпадащите Хъл и Мидълзбро ни очаква в 31-я кръг на Висшата лига. Разликата между новаците е само 4 точки в полза на домакините, но гостите са с мач по-малко, а спасителният бряг е само на една точка разстояние, така че ни очаква изключително важен и напрегнат сблъсък.

"Тигрите" постигнаха ценна победа преди няколко дни срещу Уест Хем, което беше впечатляващ 6-ти триумф от последните 7 мача пред своя публика. Любопитното е, че когато Марко Силва пое отбора през януари Хъл беше с 6 точки зад Боро, а сега вече има преднина от 4 и ще започне срещата в много по-отимистично настроение. Домакините отново са с цял куп проблеми с препълнен лазарет от Маркус Хенриксен, Одубайо, Уил Кийн, Райън Мейсън, Мбокани и Омар Елабделауи, а Грег Луер, Ленихан и Евандро продължават да са под въпрос. Том Хъдълстоун пък е наказан и центърът на терена ще бъде поле за изява за Н‘Дайе и Клъкас.

Мидълзбро достигна до равенство в последния кръг с другия борещ се за оцеляването Суонзи, но серията от липса на победи във Висшата лига се увеличи на 12. Като цяло Боро има добра защита с допуснати най-малко попадения от отборите в долната половина на таблицата, но нападението е под всяка критика. Новакът има едва 20 гола на своята сметка, което го нарежда на последно място в елита по този показател. Стив Агню на пръв поглед в този кръг няма играчи със сериозни травми за дълго време, но пък под въпрос остават Фабио, Калъм Чембърс, Джордж Френд и Гастон Рамирес.

С оглед завързаната ситуация на дъното бихме очаквали и двата тима да предпочетат по-внимателен подход, но пък двамата мениджъри заявиха, че ще търсят победата. Прогнозираме голяма битка, много емоции и здрави единоборства за всяка топка, а по-добрата форма и предимството на свой терен ще бъде използвано от Хъл.

Прогноза: Хъл - Мидълзбро 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172