Лестър – Съндърланд: Шампионите ще повторят успеха си от преди дни


FUTBOL-TV

Лестър – Съндърланд: Шампионите ще повторят успеха си от преди дни

Лестър - Съндърланд
Стадион: "Кинг Пауър", Лестър
Дата: 04.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Греъм Скот


Лестър приема Съндърланд в междинния 31-ви кръг на Висшата лига в опит да продължи добрите си игри. Шампионите се преродиха под ръководството на Шекспир и вече са на 7 точки от зоната на изпадащите, а с нови 3 точки ще прекратят съмненията около участието им в елита и догодина.

"Лисиците" постигнаха 5 поредни победи във всички турнири след смяната на Раниери, но трябва да отбележим, че в този период домакините имаха 4 мача пред своя публика. Разбира се, не е лесно да се триумфира над сериозни отбори като Ливърпул, Уест Хем и Севиля, така че само похвали за играчите. Уес Морган, Мола Ваге и Менди остават в лазарета и за този кръг, а състоянието на Олбрайтън пък е под въпрос. Големи промени около стартовия състав едва ли ще видим и по-скоро Крейг Шекспир ще избере същите футболисти от преди няколко дни.

Съндърланд беше победен от Уотфорд преди дни, с което продължава да се намира на дъното на таблицата и по всичко изглежда, че клубът се е запътил към Чемпиъншип. "Черните котки" са в ужасяваща серия от 5 срещи без отбелязан гол с 4 загуби и само едно единствено реми с Бърнли. Пади Макнеър, Дънкан Уатмор, Ян Кирхоф и Стивън Пиенар все още лекуват травми, но положителното е подобрението в състоянието на Виктор Аничебе, който може и да бъде включен в групата. По-сериозна е ситуацията около Дефо, който след последния кръг остава под въпрос, а да загубиш основният си голмайстор и ключов играч ще е голям удар върху играта на тима.

С оглед на формата на съперниците - Лестър е безспорен фаворит и ще търси от самото начало пълния актив от точки. За Съндърланд и точката ще е успех, макар че едно евентуално реми няма да измъкне гостите от дъното, но поне може да даде малко импулс и настроение в клуба. Прогнозираме спокойна и категорична победа за шампионите, а при отсъствие на Дефо това ще се случи още по-лесно.

Прогноза: Лестър - Съндърланд 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134