Уотфорд – Уест Бромич: Равностойно реми


FUTBOL-TV

Уотфорд – Уест Бромич: Равностойно реми

Уотфорд - Уест Бромич
Стадион: "Викаридж Роуд", Уотфорд
Дата: 04.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Пол Тиърни


Уотфорд и Уест Бромич ще мерят сили във вторник вечер за настоящия междинен кръг на Висшата лига. И двата тима постигнаха добри резултати преди дни и съвсем естествено ще се опитат да завършат срещата поне с точка.

"Стършелите" успяха да се наложат над аутсайдера Съндърланд с минималното 1:0, което ги изкачи на 12-то място, но за тяхно съжаление все още са на 7 точки от 18-я Хъл. Това беше победа победа за домакините след 3 загуби и едно реми преди това, а с нея би трябвало да се донесе спокойствие в клуба. Проблем за Уотфорд са липсите на контузените Роберто Перейра, Мауро Зарате, Бен Уотсън, Кабаселе, Валон Бехрами и напусналия още през първото полувреме в срещата с "черните котки" Кабул, който ще бъде заменен отново от Янмаат. Мадзари няма причина да прави големи промени в стартовия състав с оглед 3-те точки преди дни, но не е изключено да има леки ротации, заради само двата дена почивка.

Уест Бромич през този сезон впечатлява все повече с играта си и залужено се намира в първата 8-ца. "Дроздовете" удържаха в предишния кръг нулевото равенство на "Олд Трафорд" с Манчестър Юнайтед, а преди международната пауза съумяха да изненада и Арсенал с 3:1. Шансовете за 7-та са малки, тъй като Евертън е на 6 точки и също показва стабилен футбол, докато Стоук е с 8 точки по-малко и изглежда за гостите не остава нищо друго освен да се задоволят със статуквото, от което няма начин да не са доволни в клуба. Мат Филипс остава единствения кадрови проблем за Тони Пюлис, но е близо до завръщане, така че наставникът няма особени тревоги за стартовия състав. Напълно е възможно да видим промени в първата 11-ка в лицето на Рондон, който ще си заеме традиционната роля на върха на атаката, а някой измежду Джеймс Морисън и Клаудио Якоб може би ще започне от първата минута.

На пръв поглед Уест Бромич изглежда по-стабилния тим, но Уотфорд на свой терен е показвал, че може да изненада всеки. Освен това "стършелите" ще се опитат да използват импулса след победата преди дни в опит да задържат поне точката. "Дроздовете" нямат толкова много липсващи играчи, както домакините и при огромно желание за пълен актив могат да си тръгнат триумфиращи, но тук по-скоро ще играят внимателно и също ще са доволни от ремито.

Прогноза: Уотфорд - Уест Бромич 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139