Хъл – Уест Хем: Тигрите ще задържат поне точката


FUTBOL-TV

Хъл – Уест Хем: Тигрите ще задържат поне точката

Хъл Сити - Уест Хем
Стадион: "КСОМ Стейдиъм", Хъл
Дата: 01.04.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


Хъл и Уест Хем ще премерят сили в тежък двубой в съботната програма от 30-я кръг на Висшата лига. Срещата е от по-голямо значение за домакините, които все още се борят за оцеляването си, докато при гостите кампаният е към доиграване, макар че се появиха отново слухове за евентуална смяна на Славен Билич.

"Тигрите" спечелиха само веднъж в предишните 5 кръга, но пък на свой терен нямат поражение във вече 7 мача от всички турнири. Това обаче явно не е достатъчно и продължава да се намират в зоната на изпадащите на 3 точки от спасението. Положителното за привържениците е подобрението в играта на Хъл особено на своя стадион, на който в последните 4 домакинства бяха победени Манчестър Юнайтед, Ливърпул и прекия конкурент за оцеляването Суонзи. Международната пауза със сигурност беше добре дошла за здравите в клуба футболисти, но не е помогнала особено в кадрово отношение, тъй като Маркус Хенриксен, Одуайо, Грег Луер, Уил Кийн, Райън Мейсън, Мбокани, Ленихан и Том Хъдълстоун са извън терените тази седмица, а Майкъл Доусън и Евандро също може да не бъдат възстановени навреме.

Уест Хем попадна отново в тежък и слаб период, което е обичайно за лондончани през този сезон да редуват добри и лоши резултати. "Чуковете" са с 3 пореднипоражения, а като цяло във вече 5 кръга не са виждали 3-те точки. Голям спад в класирането не се случи и гостите са в средата на таблицата с равни точки със Саутхемптън и Борнемут, но изглежда много по-трудно изпълнимо изкачването в горната половина на таблицата. За съжаление на Славен Билич липсата на клубни мачове не помогна на Анхело Огбона, Диафра Сако, Микаил Антонио, Педро Обианг и Уинстън Рийд да се възстановят от травмите си. Марк Ноубъл също не е напълно здрав и едва ли ще се рискува с пускането му в игра, така че в центъра на терена вероятно ще оперират Едимилсон Фернандес и Койоте. Бившият до преди месеци футболист на Хъл Робърт Снодграс се очаква да започне титуляр срещу бившите си съотборници и ще е любопитно да видим как ще го посрещнат привържениците.

И двата отбора нямат желание да си тръгнат победени, така че можем да ги видим по-внимателни и с повече внимание към защитата, отколкото нападението. Разбира се, търсенето на голове няма да бъде оставано толкова на заден план, тъй като Хъл има нужда от точки, ако иска да се измъкне от зоната на изпадащите, но все пак по-добре реми, отколкото загуба и след първите минути ще разберем дали Марко Силва пък няма да се стреми към максимума. За Уест Хем не изглежда да има кой знае каква цел до края на кампанията и хиксът би трябвало да се приеме добре. Не се знае обаче дали самият Славен Билич ще е доволен от такъв резултат, защото 6 поредни кръга без успех може да поразклати още повече без друго нестабилното му бъдеще в клуба. При всички положения ще видим битка на терена и в двубоят може би ще отсъства качеството, но поне ще видим здрав и завързан сблъсък, в който очакваме няма да има победител.

Прогноза: Хъл - Уест Хем 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153