Борнемут – Уест Хем: Лондончани ще надделеят с минимален успех


Н. Гавазов

Борнемут – Уест Хем: Лондончани ще надделеят с минимален успех

Борнемут - Уест Хем
Стадион: "Виталити Стейдиъм", Борнемут
Дата: 11.03.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Робърт Мадли

Борнемут посреща Уест Хем в среща от съботната програма на 28-я кръг на Висшата лига. Домакините попаднаха в лоша серия от резултати, което ги приближи опасно до зоната на изпадащите, докато лондончани с играта си на приливи и отливи гравитират около средата на таблицата.

"Черешките" не са побеждавали в първенството във вече 9 мача, а още по-тревожното за привържениците е разстоянието от 5 точки от последните трима. Борнемут направи изненадващ хикс миналата седмица на "Олд Трафорд" с Манчестър Юнайтед, което може и да даде импулс в играта на тима, но да не забравяме, че подобно героично реми беше направено и срещу Арсенал преди 8 кръга, а след това започна негативната поредица. Калъм Уилсън, Федеричи, Станислас, Тайрън Мингс, Андрю Сърман и Саймън Френсис са аут за този уикенд, мака че за последния има шанс да бъде вдигнат за двубоя, но при евентуално негово отсъствие в центъра на защитата като титуляр ще направи дебют Бейли Каргил.

Уест Хем загуби с 2:1 градското дерби с Челси в миналия кръг, което беше трети пореден мач без победа за отбора. Въпреки това, "чуковете" продължават да се намират в златната среда и просто доиграват сезона, колкото и да не му харесва на Славен Билич, за който всеки двубой е битка. Огбонна, Гьокхан Торе и Диафра Сако продължават да са дългосрочно извън игра за гостите, а с леки въпросителни са още Уинстън Рийд, Хосе Фонте и Алваро Арбелоа. Анди Керъл и Снодграс получиха леки проблеми след сблъсъка с Челси в понеделник, но няма индикации за нещо сериозно и се очаква и двамата да вземат участие.

Борнемут е отбор, който може да изненада всеки, макар че във втората половина на кампанията показва осезаем спад в представянето. Сега вече "черешките" нямат право за спокойствие и лежерна игра, тъй като зоната на изпадащите не е чак толкова далеч. Затова и точката би било успех в този кръг, а ако се повтори показаното от миналата седмица това няма да е проблем срещу колебливия Уест Хем. Въпреки това, "чуковете" ще търсят начин да се върнат към победния път, а съперникът е с голям брой отсъстващи играчи, което ще помогне на гостите да си тръгнат с минимална победа.

Прогноза: Борнемут - Уест Хем 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
129