Уест Хем – Уест Бромич: Подялба на точки между равностойни съперници


Н. Гавазов

Уест Хем – Уест Бромич: Подялба на точки между равностойни съперници

Уест Хем - Уест Бромич
Стадион: "Лондон Стейдиъм", Лондон
Дата: 11.02.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър

Уест Хем и Уест Бромич се противопоставят един срещу друг в здрав сблъсък този уикенд. "Чуковете" вече са в горната половина на класирането само на 5 точки от своя съперник, докато гостите държат 8-мо място с много добри игри.

Лондончани успяха да се стабилизират в първенството въпреки кадровите проблеми пред Славен Билич. Лазарета на Уест Хем е препълнен с Огбона, Гьокхан Торе, Диафра Сако, Алваро Арбелоа, Нордтвайт, Масуаку, Аарън Кресуел, Сам Байрам, Ани Керъл и Койоте. За щастие на привържениците на тима не всички играчи са в тежко положение и някои от тях могат да бъдат възстановени преди срещата.

Уест Бромич допусна само едно поражение в последните 6 кръга, но тя дойде при гостуването на Тотнъм, а в предишните 3 мача успя да събере 7 точки. "Дроздовете" отпаднаха и за ФА Къп, но не е ясно до колко Тони Пюлис е гледал сериозно на турнира. Джони Еванс е единственият сигурен отсъстващ за гостите, но пък под въпрос са Клаудио Якоб и Брендън Галоуей и сигурно ще бъдат оставени извън групата.

Двата отбора са съседи в класирането и изглеждат равностойни, макар че Уест Хем страда от повече липсващи футболисти. Въпреки това, лондончани ще играят пред своя публика, а Уест Бромич малко или много не играе толкова успешно навън и очакваме противниците да проведат равностоен мач.

Прогноза: Уест Хам - Уест Бромич 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
116