Съндърланд – Саутхемптън: Домакините ще се измъкнат от последното място


Н. Гавазов

Съндърланд – Саутхемптън: Домакините ще се измъкнат от последното място

Съндърланд - Саутхемптън
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 11.02.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Пол Тиърни

Съндърладнд приема Саутхемптън този уикенд в опит да вземе поне точка, която да измъкне отборът поне от последното място. Гостите от своя страна показват регрес в първенството и спаднаха в долната половина на таблицата.

"Черните котки" успяха да постигнат едно равенство с Тотнъм и една победа над Кристъл Палас в предишните 2 кръга, но това не помогна на тима да се изкачи в класирането. Суонзи, Мидълзбро и Лестър са обаче само на 2 точки разстояние и при продължаване на успешните игри играчите на Дейвид Мойс могат да се озоват извън зоната на изпадащите. Пречка може да се окаже наличните футболисти, тъй като ивън терените са Пади Макнеър, Лий Катърмоу, Дънкан Уатмор, Ян Кирхоф, Виктор Аничебе и Джилободжи, а с проблеми са още Джордан Пикфорд, Янузай, Джон О‘Шей и Джак Родуел.

Саутхемптън записа само една победа в последните 7 кръга от Висшата лига, а поражението бяха цели 6. Съвсем логично това се отрази на позицията на "светците", които са вече на 13-то място на 7 точки от зоната на изпадащите. Разбира се, гостите ги очаква финал за Купата на лигата, така че можем да приемем липсата на концентрация в първенството. Клод Пюел няма да може да разчита отново на Джереми Пиед, Мат Таргет, Чарли Остин, Алекс Маккарти, Върджил ван Дийк, Софиан Буфал, Хескет и Хасен, макар че за последните двама има малък шанс да бъдат поне сред резервите.

В момента импулсът е на страната Съндърланд, който ако си изиграе правилно картите може да вземе и пълният актив от точки. Саутхемптън обаче не бива да бъде отписан, ако реши да излезе на терена мотивирано и без едно наум за финала за Купата на лигата. Очакваме отново добър мач за "черните котки", които ще намерят сили да задържат поне равенството, а защо не и нещо повече.

Прогноза: Съндърланд - Саутхемптън 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139